een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code PG131

UmbriŽ-Toscane:Trasimeno

Omgeving en ligging

In het hart van het oude Etrurië, halverwege Florence en Rome, op de top van een heuvel en ingeklemd door Toscane en Umbrië, ligt deze B&B. Fantastische uitzichten met het meer van Trasimeno met Castiglione del Lago en zijn omliggende heuvels vol wijn- en olijfboomgaarden als achtergrond.

Het Nederlandse echtpaar (zie foto) verbouwde hier een prachtige Toscaanse boerderij tot een heerlijk vakantieverblijf. Hier kunt u genieten van La Dolce Vita gecombineerd met gemoedelijkheid. De gezellige, comfortabele en elegante acht 2-persoons kamers verdeeld over twee etages hebben boxspring bedden, elk een eigen en-suite badkamer en zijn voorzien van telefoon, intercom, minibar en een safe.

In de fraaie Toscaanse tuin met diverse terrassen kunt u relaxen bij het heerlijke zwembad met ligweide. B&B met stijl op z'n best!  Wi-Fi is voorhanden. (voor deze B&B geldt voor de maanden juni, juli en augustus een minimumreservering van 3 overnachtingen.)

Gemakkelijk te bezoeken: Prachtige steden en dorpen als Cortona-Montepulciano-Pienza-Perugia-Assisi. Castiglione del Lago met mooie stranden. U kunt heerlijke fietstochten maken (voor fietshuur wordt gezorgd), paardrijden (manege op korte afstand), zeilen (Trasimeense meer) of golfen (twee 9-holes banen), allemaal in de directe omgeving.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.