een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code BS184

Gardameer-Borgo

Omgeving en ligging

Deze B&B bevindt zich in een antiek landhuis met tuin in het historisch centrum van een klein dorpje, ingeklemd tussen de bergen en het Garda-meer. De eigenaren signora Cristina en signor Francesco (zie foto) heten u hier van harte welkom.

Ze beschiken op de 1e en 2e etage over 3 zeer ruime en mooie kamers, allen met eigen en-suite badkamer, prima bed en comfortabele inrichting. Het geheel is erg mooi afgewerkt, aan elk detail is gedacht. Grote houten balken en veel lichtinval geven een frisse en schone sfeer. Elke kamer beschikt daarnaast over TV. Wi-Fi is in het gehele huis aanwezig. Een ruime keuken bevindt zich in het B&B gedeelte, op verzoek kunt u daar gebruik van maken.

In de grote salon wordt het ontbijt geserveerd en vindt u een zithoek met TV. Op de binnenplaats van het landhuis die u bereikt via een mooie antieke houten poort, staan tafel en stoelen ter beschikking. Van de B&B wandelt u in 5 minuten door de gezellige smalle straatjes van het centrum naar de boorden van het Garda-meer waar u een boulevard en strand vindt. Op loopafstand treft u diverse restaurants en terrasjes. Het echtpaar is bijzonder vriendelijk en open en zij voorzien u graag in gebroken Engels van informatie. Toeristisch info-materiaal vindt u ook in de kleine huisbibliotheek. Een kwaliteits B&B met een heerlijke sfeer.

Gemakkelijk te bezoeken: Het dorp heeft een gezellig centrum, boulevard en strand en diverse mogelijkheden van watersporten. De wandel- en mountainbike-route van Salò naar Limone, genaamd 'Alta via del Garda' loopt langs het dorp. Mooie stadjes in de omgeving als Salò en Riviera Gardone. Het prachtige beschermde natuurgebied van de Alta Garda Bresciana. 

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.