een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code CO259

Comomeer: Lario

Omgeving en ligging

Deze B&B bevindt zich aan het Comomeer, op een paar minuten afstand van het strand (10 minuten wandelen) en de jachthaven, in een landhuis met mooie tuin.

Signora Adèle biedt hier enkele zeer schone en mooie kamers, allen voorzien van eigen opgang en privé badkamer. De kamers beschikken over een koelkastje en een waterkoker en er is Wi-Fi aanwezig.

Een parkeerplaats voor auto of motor is voorhanden. Tegen een kleine vergoeding is gebruik van een wasmachine mogelijk.

Het ontbijt wordt geserveerd in een aparte salon of kan bij mooi weer gebruikt worden op het ruime balkon met een werkelijk prachtig uitzicht op het meer en de bergen.

Er is volop informatie over de streek aanwezig, vanuit de B&B wandelt u zo de natuur in, op 20 minuten bevindt zich een prachtige golfbaan en een bushalte vindt u op 150 meter.

Signora Adèle is een bijzonder aardige gastvrouw die altijd klaar staat om u te helpen waar zij kan.

Gemakkelijk te bezoeken: De omgeving van het Comomeer is van een welhaast sprookjesachtige schoonheid. Stadjes en dorpjes als Menaggio, Bellagio, Cadenabbia, Varenna, Gravedona, Dongo, Domaso zijn allen dichtbij. Het Comomeer heeft alles wat een watersportliefhebbeer begeert. Voor wandelaars zijn er talloze routes. Vlakbij bevinden zich ook 2 beschermde natuurparken: Riserva di Pian di Spagna en de Riserva Polezze. Een dagtrip naar grotere steden als Como, Lecco, Sondrio en het Zwitserse Lugano is goed mogelijk.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.