een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code CT267

SiciliŽ: Catania

Omgeving en ligging

Deze B&B bevindt zich op de tweede etage van een eind 18e eeuws palazzo, direct in het barokke oude centrum van Catania, dichtbij zowel het hoofdbusstation als het treinstation.

Deze 3 sterren B&B beschikt over drie ruime twee-persoonskamers en een een-persoonskamer. Het palazzo en de kamers zijn recent intern in moderne stijl gerestaureerd en de kamers hebben nu allen een privé en-suite badkamer en beschikken over airco, een tv, een koelkastje en gratis wi-fi internet.

Het ontbijt wordt geserveerd in de gezamelijk leefkeuken. Op een fraai omsloten dakterras met zithoek kunt u relaxen. De eigenaar signor Danilo spreekt Engels en is bijzonder vriendelijk.
Hij staat graag klaar om u van tips te voorzien die alleen een inwoner van Catania u kan geven.

Parkeren kan direct bij de B&B gratis op straat of in een parkeergarage op 300 meter afstand. (Euro 13,- voor 24 uur).

Gemakkelijk te bezoeken: Catania is een bijzondere stad, hier proeft u de echte Siciliaanse sfeer.

De vismarkt is wereldberoemd. Piazza Duomo, het Ursimo kasteel, het Romeinse theater, alle aantrekkelijkheden van Catania zijn gemakkelijk te voet te bereiken. Iets verder:
Acireale langs de kust. Giardini Naxos en natuurlijk het schitterende Taormina met het wellicht mooiste amfitheater ter wereld. De (werkende) vulkaan de Etna is een attractie op zich. In het zuiden zijn Siracusa, Ragusa en de barok van Noto onvergetelijk.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.