een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code RO19

Lazio: Bracciano-meer

Omgeving en ligging

Op de flanken van een heuvel aan het heerlijke Bracciano-meer, niet ver van Rome, vinden we in een grote villa, deze bed and breakfast waarvan de kamers ruim en mooi zijn ingericht en beschikken over een privé-badkamer.

De sfeer is er relaxt en rustig. Hier heeft u prachtige uitzichten over het gehele meer en de omliggende heuvels.

Er is een tuin rond de villa, waar u ook van het mooie zwembad kunt genieten. Vanaf de ligbedden heeft u een geweldig uitzicht over het Bracciano-meer. Er is een privé-parkeerplaats aanwezig, afgesloten met een automatische poort. Men spreekt Engels.

Gemakkelijk te bezoeken: De heerlijke omgeving nodigt uit tot wandelen en fietsen. Hier vindt u talloze opgravingen en restanten van de oude Etruskische beschaving (Sutri!). Het mooie Bracciano meer (dat behoort tot de 10 schoonste meren van Europa). Middeleeuwse plaatsjes en dorpjes als Trevignano, Bracciano en Anquillara, met overal heerlijke restaurantjes en leuke handwerkwinkeltjes. Iets verder Viterbo, het mooie Tolfa en natuurlijk Rome (neem de trein in Cesano).

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.