een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De wonderen van het Zuiden

Code: 31

12345
Reserveren >>

Tijdens deze bed and breakfast tour, ervaart u het echte Puglia. Het is ongelooflijk wat dit gedeelte van Italië u te bieden heeft. De tour voert u van de schoonheid van haar hoofdstad Bari naar de barok van Lecce. U verblijft in het magische trulligebied rond Alberobello en vlakbij een pareltje als Gallipoli.
Via de kusten van de Adriatische en Ionische zee, arriveert u tenslotte, net over de grens met Basilicata, vlakbij het prachtige Matera.


Uw eerste verblijf bevindt zich vlakbij het stadje Castellana Grotte, in het hart van de regio Puglia. Hier bevindt u zich in het  ’Trulligebied’; honderden, wellicht duizenden van deze  unieke bouwsels treft u hier overal verspreid aan. In het dichtbij gelegen Alberobello, treft u het hoogtepunt aan: een gehele wijk volledig bestaand uit trulli’s. Vanaf uw verblijf  bent u in een handomdraai aan zee, met prachtige plaatsen als Monopoli en iets verder vanzelfsprekend Bari. Ook het witte plaatsje Ostuni en zelfs Brindisi met zijn imposante haven en de poort die het einde van de via Appia aanduidt, zijn gemakkelijk te bezoeken. De wereld beroemde grotten van Castellana bevinden zich op 6 km..

U vervolgt uw bed and breakfast tour dwars door het schiereiland Salento met de kusten van de Ionische en de Adriatische zee aan beide zijden. Uw volgende verblijf laat u kennis maken met de echte warme gastvrijheid van Puglia. Vlakbij bevindt zich een van de mooiste plaatsen van geheel Italië: Gallipoli, omringd door de Ionische zee. U vindt binnen haar territorium prachtige palazzi en kerken. In de nauwe steegjes van de binnenstad is de sfeer van de warme Zuid-Italiaanse zee echt voelbaar. Plaatsen als Otranto en het unieke uiterste puntje van de hak; Santa Marina di Leuca, waar de twee zeeën bij elkaar komen. Hier kunt u in de Adriatische zee de zon zien opkomen en in de Ionische zee zien ondergaan.

Onze tour voert ons weer naar het noorden, voorbij Taranto, richting Matera. Net over de grens met de regio Basilicata gelegen, treft u hier het wonder van de ’Sassi’ aan. Midden in Matera  vindt u een complete stad van in de rots uitgehakte woningen en zelfs kerken. De gehele omgeving van Matera is sprookjesachtig mooi.
Een  wondermooie B&B-tour waar u op een unieke wijze kennis maakt met ’de hak van de laars’.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....1eB&B....2eB&B....3eB&B

10.............4...........3...........3

12.............4...........4...........4

15.............5...........5...........5

17.............6...........6...........5

20.............7...........7...........6

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>

Meer info >>

BA242Puglia: Fonta

LE59Het zuiden van het zuiden Puglia

MT43Grens Puglia/Basilicata