een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Vragen (Klik op de vraag en het antwoord verschijnt).

Wie regelt de B&B-Tour?

Wij zijn Rianne Bouw en Peter Verberkt, in 2002 verhuisden wij naar Italië en beschikken via ons bedrijf Servizissimo (gestart 2006) over ruime ervaring in het regelen, reserveren en organiseren van vakanties en B&B-Tours voor Nederlanders en Vlamingen in zowel Italië als Spanje. (www.servizissimo.com)

Wat kan ik verwachten van een B&B-Tour?

Het maken van een B&B-Tour geeft u naast een heerlijke vakantie ook een uniek inzicht in de Italiaanse samenleving en levensstijl. U heeft direct persoonlijk contact met mensen die zich er op verheugen gasten te ontvangen en klaar staan om deze met persoonlijke tips wegwijs te maken in hun omgeving. U verblijft in kleinschalige accommodaties waar nog tijd voor u genomen wordt.

Welke mogelijkheden zijn er om een B&B-Tour te maken?

U kunt een van de meer dan 30 door ons samengestelde B&B-Tours reserveren.
U kunt zelf een B&B-Tour geheel naar uw eigen wensen samenstellen.
U kunt ons een e-mail sturen met uw wensen en wij zorgen dat u snel een geheel vrijblijvend voorstel voor een mooie B&B-Tour op maat, thuis krijgt.
Klik voor deze mogelijkheden op de 3 buttons boven centraal op deze pagina.

Wat kost een B&B-Tour?

De prijzen liggen gemiddeld tussen de Euro 85,- en Euro 110,- per overnachting. Deze prijs omvat een verblijf in een 2-persoonskamer, met privé badkamer en is inclusief dagelijks ontbijt voor 2 personen.

Kan ik op elke gewenste dag starten met mijn B&B-Tour?

Ja, u kunt uw Tour starten op elke gewenste dag van de week en niet slechts op de verplichte zaterdag. Flexibiliteit maakt het reizen comfortabeler en tijdens het hoogseizoen vermijdt u zo gemakkelijk de files op de drukke dagen.

Hoe ontvang ik de gegevens en routebeschrijving?

Na het reserveren en bevestigen van uw Tour ontvangt u van ons via uw e-mailadres een compleet informatiepakket waarin u de gegevens van elke B&B die deel uit maakt van de gereserveerde Tour aantreft. (Contactpersoon, adresgegevens, telefoon enz.). Tevens treft u daarin de routebeschrijving(en) gedetailleerd aan. Van Nederland naar de eerste B&B en daarna van elke volgende B&B naar de voordeur van de daaropvolgende.

Spreken de eigenaren van de accommodaties alleen Italiaans?

De meeste eigenaren spreken wel Engels, Duits of Frans, zij het soms gebrekkig. Enkele eigenaren spreken slechts Italiaans maar zijn gewend om te gaan met buitenlandse toeristen (met de meesten werken wij reeds meer dan 10 jaar samen) en communicatie is dan ook vrijwel nooit een probleem.

Wanneer zijn de zwembaden open?

Dit is overal verschillend en wisselt vaak ieder jaar. Voor ons is het dan ook moeilijk u de juiste datum per accommodatie te laten weten. In de regel zijn de zwembaden van eind mei tot eind september open. Om zeker te zijn van de juiste datum verzoeken wij u vooraf contact op te nemen met de accommodatie. Info: Sommige gemeenten hebben als regel dat de accommodaties op hun grondgebied hun gasten moeten verplichten een badmuts te dragen in het zwembad.

Wat zijn de aankomst en vertrektijden bij de B&B-accommodaties?

Normaal is de aankomst tussen 16.00 en 19.00 uur en het vertrek voor 10.00 uur (in overleg kan hier van afgeweken worden, neem daartoe contact op)

Wat is inclusief bij de B&B-accommodaties?

Bij de B&B's waar Servizissimo mee samenwerkt treft u een set handdoeken en linnen- en beddengoed aan in uw kamer en badkamer. De badkamer is altijd voor privé gebruik. Een dagelijks (Italiaans) ontbijt is inbegrepen, uitgezonderd bij die accommodaties waar dit uitdrukkelijk staat vermeld.

Hoe werkt de betaling?

Direct bij boeking voldoet u een aanbetaling (ongeveer tussen 10% en 20% van de totaalprijs). Het restant van de betaling voldoet u tijdens uw B&B-Tour bij elke accommodatie afzonderlijk een gedeelte zodat u aan het einde van uw B&B-Tour de volledige prijs van de Tour heeft voldaan.

Hoe betaal ik bij de accommodaties?

De accommodaties waar Servizissimo mee samenwerkt zijn meestal kleinschalig en beschikken dan ook vrijwel niet over betaalapparatuur. Houdt er svp dan ook rekening mee dat u contant kunt afrekenen. (Wenst u vooraf te weten of een B&B beschikt over betaalapparatuur neem dan contact met ons op).

Verzekering:

Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten. Er kan altijd iets gebeuren waardoor u uw vakantie uit- of af moet stellen of moet onderbreken. Dit feit alleen zou al vervelend genoeg zijn. Als u een verzekering heeft afgesloten bent u in ieder geval voor de financiële gevolgen afgedekt.

Hoe werken de annuleringsvoorwaarden?

De annuleringsvoorwaarden vindt u via deze link, sturen wij u bij boeking via e-mail en nogmaals bij het informatiepakket toe.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb tijdens mijn verblijf in ItaliŽ?

Ook tijdens uw vakantie staan wij graag voor u klaar! Neem contact met ons op via het volgende telefoonnummer: 0039-347-0914798

Nog andere vragen?

Neem contact met ons op via info@bedandbreakfastinitalie.nl of bel/whattsapp met het volgende telefoonnummer: 0039-347-0914798

Tenslotte:

Samen met alle B&B accommodaties waar wij mee samenwerken doet Servizissimo haar uiterste best om er voor te zorgen dat uw B&B-Tour in Italië een overgetelijke ervaring voor u wordt en dat u tevreden en vol goede herrineringen weer huiswaarts keert. Mocht er zich desondanks een probleem voordoen tijdens uw verblijf, laat het ons dan aub direct, terwijl u nog ter plekke bent, weten (spreek rechtstreeks met Peter of Rianne, bel 0039-347-0914798). Wij gaan dan meteen aan de slag om het probleem zo snel en efficient als mogelijk is voor u op te lossen. Wij zijn een klein familiebedrijf, uw welzijn en tevredenheid zijn erg belangrijk voor ons en we zullen dan ook altijd ons uiterste best doen om u te helpen.