een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Voorwaarden

ANNULERINGS- en WIJZIGINGSVOORWAARDEN

Het annuleren, wijzigen* of onderbreken* van uw B&B-Tour heeft de volgende consequenties.

Bedrag van aanbetaling:

Indien u tot 7 dagen voor aanvang van uw B&B-tour, uw Tour annuleert of wijzigt, zal het bedrag van uw aanbetaling niet worden terugbetaald.

100% d.w.z. de totaalprijs:

In geval van annulering of wijziging aangekondigd minder dan 7 dagen voor aanvang van
uw B&B-tour tot de daadwerkelijke startdatum dient u 100% van de totaalprijs te betalen.
In geval van onderbreking van uw B&B-Tour dient 100% van de totaalprijs van de gemankeerde overnachtingen te worden voldaan.

-

Deze annulerings- en wijzigingsvoorwaarden gelden voor alle B&B- accommodaties die deel uit maken van gereserveerde B&B-tours of gereserveerde enkele B&B-verblijven via www.bedandbreakfastinitalie.nl

Uw annulering, wijziging of onderbreking dient schriftelijk aan Servizissimo of via e-mail aan info@bedandbreakfastinitalie.nl gecommuniceerd te worden. Als annulerings-, wijzigings- of onderbrekingsdatum wordt aangenomen de datum van binnenkomst van uw annulering, wijziging of aankondiging van onderbreking bij Servizissimo.

*onder wijzigingen en/of onderbreking wordt o.a. verstaan: het minder nachten in totaal tijdens uw B&B-Tour doorbrengen dan gereserveerd en/of het minder nachten doorbrengen dan gereserveerd op 1 accommodatie al dan niet onderdeel van een B&B-Tour.

Belangrijk:
Het komt voor dat individuele gemeentes in Italie een gemeentelijke toeristenbelasting, de zogenaamde ‘tasse di soggiorno’ invoeren. Deze belasting bedraagt een gering bedrag. Maar is wel een extra te betalen bedrag en komt bovenop de door Servizissimo bevestigde bedragen. De schijnbare willekeur waarmee in gemeentes deze belastingen ingevoerd en ook weer afgeschaft worden maakt het ons onmogelijk om onszelf en daarmee onze klanten vroegtijdig op de hoogte te houden van het feit in welke gemeentes er wel of niet op welk moment een ‘tasse di soggiorno’ betaald moet worden.

Disclaimer

Servizissimo verricht diensten voor de bezoeker van deze site, zijnde:
Het presenteren van B&B-accomodaties via deze site.
Op verzoek van bezoekers van deze site stelt Servizissimo een tour tussen de op deze site gepresenteerde accomodaties vast. Op verzoek van bezoekers van deze website reserveert Servizissimo deze vastgestelde tours.
Op verzoek van de bezoeker van deze website reserveert Servizissimo een verblijf in de door bezoekers van deze site uitgekozen accomodaties en legt deze vast.
Servizissimo wijst er met nadruk op dat alle op deze website gepresenteerde accommodaties zelfstandig werken.
Servizissimo is bemiddelaar tussen klant en betreffende B&B en staat ook tijdens een B&B-Tour graag voor haar klanten klaar. Verantwoordelijkheid tijdens een verblijf in een van de op deze website gepresenteerde accomodaties wijst Servizissimo echter  af.

Zorgvuldigheid van onze website en beperking van aansprakelijkheid:
Bij de ontwikkeling en het onderhoud van deze website is door ons uiterste zorg besteed aan betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen gegevens. Foto’s en beschrijvingen worden echter veelal door eigenaren van accomodaties aangeleverd. Fouten en onjuistheden kunnen niet altijd worden voorkomen. Servizissimo acht zich niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen we, zodra we een fout of een onjuistheid bemerken, deze onmiddelijk verbeteren.
Op deze website vindt u per B&B-accommodatie waarvoor wij bemiddelen, foto’s en informatie.
Hoewel wij u kunnen garanderen dat wij ons best doen om deze informatie zoveel mogelijk up to date te houden zou het kunnen zijn dat niet alle informatie accuraat en actueel is.
Zodra wij vernemen van een verandering zullen wij de informatie vanzelfsprekend direct aanpassen.

Veranderingen van de website of het aanbod:
Servizissimo behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op het aanbod van accommodaties.

Hyperlinks:
Onze website’s bevatten hyperlinks naar andere websites. Deze websites waarnaar u wordt doorgelinkt zijn eigendom van derden. Servizissimo c.b. is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Bescherming:
De website’s van Servizissimo zijn het eigendom van Servizissimo. Voor reproductie en/of distributie, anders dan voor uw persoonlijk en niet- commercieel gebruik, is schriftelijke toestemming van Servizissimo vereist.

Eigenaar: Servizissimo
Directie: Rianne Bouw en Peter Verberkt

Servizissimo Italië:

Telefoon: 0039-347-0914798

Servizissimo Spanje:

Postadres: Apartado de Correos 100 – 29773 - Torrox-Costa (MA) - España
Bezoekadres: Pago Morrente, Parcela 226 - 29970 Torrox (MA)- España
Telefoon: 0034-717164743


E-mail:
info@bedandbreakfastinitalie.nl
Internet: www.bedandbreakfastinitalie.nl - www.servizissimo.com

IVA nr: ES-J393222149