een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Tussen de ZeeŽn

Code: 30

12345
Reserveren >>

LAZIO Bracciano meer - ABRUZZEN - DE MARKEN - UMBRIË - LAZIO kust

In deze imposante B&B tour maakt u kennis met een uniek en weinig bekend gedeelte van Italië. Startend vlakbij Rome steekt u via een rit door fantastische berglandschappen het land dwars over naar de Adriatische kust bij Pescara.

De kust blijft u vergezellen richting uw volgende bestemming vlakbij de zee in de heuvels bij de badplaats Porto Recanati.

Opnieuw duikt u  daarna het binnenland in om te arriveren in de rollende heuvels van Umbrië. De laatste etappe van uw tour voert u terug richting de Tyreense kust. Vlakbij de oud Etruskische stad Tarquinia vinden u uw laatste bestemming. 

De tour start in een prachtig verblijf direct aan het romantische Braccianomeer en niet ver van de eeuwige stad Rome. Een ruime kamer in een fraai landhuis met heerlijk zwembad en een spectaculair uitzicht op het meer staat ter beschikking.

Tijdens uw eerste tocht steekt u het land dwars over. U komt door prachtige, weinig bekende midden-italiaanse berglandschappen met toppen als Monte Velino en Monte Sirente beiden bijna 2500 meter hoog.
U doorkruist het Nationale park van de Mailella en wordt verwelkomt in een klein dorp vlakbij Pescara. Rust, traditie, cultuur, lekker eten en een betoverende Adriatische zee zijn hier de hoofdbestanddelen van ons verblijf.

Uw tocht voert u daarna richting het noorden met steeds de Adriatische zee aan uw zijde komt u uit in de heuvels bij de badplaats Porto Recanati. Een mooi gerestaureerde villa omringd door een privé park biedt u hier onderdak.

Opnieuw duikt u daarna het binnenland in om te arriveren in de rollende heuvels van Umbrië centraal tussen Perugia en het Assisi van Sint Franciscus. U verblijft hier in een mooie agriturismo, opnieuw met privë-zwembad in een adembenemende omgeving met romantische middeleeuwse stadjes en dorpen.

De laatste etappe voert u weer terug richting de Tyreense zee. Via een route langs prachtige stadjes als Spoleto, Orte en Viterbo arriveert u vlakbij een van de oud-Etruskische steden van Italië: Cerveteri aan de kust in de regio Lazio.
Hier bevindt u zich in het oude rijk van de Etrusken. Het geheimzinige volk dat 2.500 jaar geleden deze streek bevolkte en er haar stempel zodanig op drukte, dat die tot op de dag van vandaag te zien is. De Necropoli (grafkelders), van Cerveteri. 

Met recht een imposante bed and breakfast tour.

De afstanden in deze Tour:
Vliegveld Fiumicino Rome-B&B1: 1 uur
B&B1-B&B2: 3 uur
B&B2-B&B3: 2 uur
B&B3-B&B4: 2 uur
B&B4-B&B5: 2,5 uur
B&B4-vliegveld Fiumicino Rome: 45 min.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4....B&B5

10...........2..........2..........2........2..........2

12...........3..........2..........2........2..........3

15...........3..........3..........3........3..........3

17...........3..........3..........4........4..........3

20...........4..........4..........4........4..........4

Een langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.679,00Reserveren >>

Meer info >>

RO19Lazio: Bracciano-meer

CH08Abruzzen: Piazza

MC166De Marken: Porto

PG155Agriturismo Assisi-Perugia

RO102Lazio: Kust