een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Tussen de ZeeŽn

Code: 30

12345
Reserveren >>

In deze werkelijk imposante b&b tour maakt u kennis met een uniek en weinig bekend gedeelte van Italië. Startend vlakbij Rome, steekt u via een rit door fantastische berglandschappen, het land dwars over, naar de Adriatische kust bij Pescara. De kust blijft ons vergezellen richting onze volgende bestemming, vlakbij de zee, in de heuvels bij de badplaats Porto Recanati. Opnieuw duiken we daarna het binnenland in om te arriveren in de rollende heuvels van Umbrië. De laatste etappe van onze tour voert ons terug richting de Tyreense kust. Vlakbij de oud Etruskische stad Tarquinia vinden we onze laatste bestemming. 

De tour start in een prachtig verblijf direct aan het romantische Bracciano-meer en niet ver van de eeuwige stad Rome. Een ruime kamer in een fraai landhuis met heerlijk zwembad staat ter beschikking.

In onze eerste tocht steken we het land dwars over. We komen door prachtige, weinig bekende midden-italiaanse berglandschappen, met toppen als Monte Velino en Monte Sirente, beiden bijna 2500 meter hoog. We doorkruisen het Nationale park van de Mailella en bereiken tenslotte een klein dorp vlakbij Pescara. Rust, traditie, cultuur, lekker eten en een betoverende Adriatische zee zijn hier de hoofdbestanddelen van ons verblijf.

Onze tocht voert ons daarna richting het noorden, waar we uitkomen in de heuvels bij de badplaats Porto Recanati. Een mooi gerestaureerde villa, omringd door een park, biedt ons hier onderdak.

Opnieuw duiken we daarna het binnenland in, om te arriveren in de rollende heuvels van Umbrië, tussen Perugia en het Assisi van Sint Franciscus. U verblijft hier in een mooie agriturismo, opnieuw met privë-zwembad, in een adembenemende omgeving, met romantische middeleeuwse stadjes en dorpen.

Onze laatste etappe voert ons weer terug richting de Tyreense zee. Via een route langs prachtige stadjes als Spoleto, Orte en Viterbo, arriveren we vlakbij een van de oud-Etruskische steden van Italië: Cerveteri, in de regio Lazio. Hier bevindt u zich in het oude rijk van de Etrusken. Het geheimzinige volk dat 2.500 jaar geleden deze streek bevolkte en er haar stempel zodanig op drukte, dat die tot op de dag van vandaag te zien is. De Necropoli (grafkelders), van Cerveteri. Hier zijn we ook weer dicht bij de Tyreense kust. Met recht een imposante bed and breakfast tour.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4....B&B5

10...........2..........2..........2........2..........2

12...........3..........2..........2........2..........3

15...........3..........3..........3........3..........3

17...........3..........3..........4........4..........3

20...........4..........4..........4........4..........4

Een langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.649,00Reserveren >>

Meer info >>

RO19Lazio: Bracciano-meer

CH08Abruzzen: Piazza

MC166De Marken: Porto

PG155Agriturismo Assisi-Perugia

RO102Lazio: Kust