een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Toscane: Agriturismo en landleven

Code: 19

12345
Reserveren >>

Een onvergetelijke tour, door het romantische platteland van wellicht Italië’s mooiste regio; Toscane. Tijdens de tour, verblijft u op het platteland. U start op een landgoed in het hart van de Chianti-streek, maakt kennis met het droomlandschap van de Maremma streek, verblijft in een B&B in een landhuis niet ver van Lucca en uw bed and breakfast tour wordt afgesloten bij een kwaliteits B&B in een antiek huis in een oude Borgo zoals de italianen deze kleine middeleeuwse dorpjes noemen, gelegen tussen valakbij Pistoia op korte afstand van Florence.

Uw eerste verblijf bevindt zich op een agriturismo met zwembad in de golvende heuvels van de Chianti-streek, relaxen in een prachtige omgeving, is het kenmerk van dit landgoed. In het zuiden van Toscane, in het hart van de Maremma streek bevindt zich ons volgende verblijf. Patrick is vanuit Milaan naar hier verhuisd om het jachtige leven te ontvluchten en zijn passie te kunnen uitoefenen: het beheren van een B&B. Rust, een prachtige omgeving, stilte en een heerlijk zwembad staan ter beschikking.

Voor ons volgende verblijf reizen we weer naar het noorden. In een landhuis in het wijngebied van MonteCarlo niet ver van Lucca bevindt zich onze B&B ook dit keer met zwembad. Op een heuveltop tussen de steden Pistoia en Lucca, vlakbij de beroemde baden van Montecatini vinden we omringd door olijfbomen, een oude prachtige Toscaanse ’Borgo’, zoals de Italianen deze kleine dorpjes noemen. Hier treffen we in een ’Casa Antica’, een fraai opgeknapt 16e-eeuws huis, ons onderkomen. Een bijzonder vriendelijk en gastvrij echtpaar heet u hier welkom.Een heerlijke plek om een overgetelijke tour te besluiten.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10...........2..........3.........3.........2

12...........3..........3.........3.........3

15...........4..........4.........4.........3

17...........4..........5.........4.........4

20...........5..........5.........5.........5

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.639,00Reserveren >>

Meer info >>

SI206Landgoed Centraal Toscane

GR98Toscane: Maremma

LU117Toscane: Lucca Platteland

PT28Toscane Montecatini