een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

De Apennijnse route

Code: 14

12345
Reserveren >>

Beginnend in een antieke Villa ten zuiden van Bologna, voert deze B&B-tour ons door de Apennijnen. Romantische binnenwegen brengen ons naar de regio De Marken, vlakbij het dorpje Pennabili. Het stadstaatje San Marino en het prachtige Urbino zijn hier niet ver. Ons volgende verblijf vinden we in de imponerende heuvels en bergen van het grensgebied tussen de regio De Marken en Umbrië. Een oude land-villa in de omgeving van Fabriano dient ons als onderkomen. We sluiten onze bed and breakfast tour af op een heerlijke agriturismo niet ver van de Adriatische zee en van het unieke Ascoli-Piceno.

De Apennijnen vormen de ruggegraat van Italië. Van Noord naar Zuid strekken zij zich uit over het mooiste land ter wereld. Niet ver onder Bologna, in het hart van de Toscaanse en Emiglia-Romaanse Apennijnen vinden we een piepklein dorpje met als hart een elegant huis, gebouwd op de resten van een antieke toren. Hier start onze bed and breakfast tour en verblijven we tussen antiek, verzameld van over de hele wereld.

Na een onvergetelijke tocht arriveren we daarna bij een gracieus familiehuis, vlakbij het stadstaatje San Marino en slechts 7 km van zee. Gastvrijheid, rust, wijn en streekgerechten zijn er de sleutelwoorden. Van hier trekken we verder door de regio De Marken,  ook wel ’het best bewaarde geheim van Italië’, genoemd. We maken kennis met haar heerlijke landschappen. De 17de eeuwse landvilla waar we aan het eind van onze rit ontvangen worden bevindt zich op een steenworp afstand van Fabbriano, in de Apennijnse heuvels van het grensgebied tussen De Marken en Umbrië. Hier treffen we nog het echte landleven aan. Het ritme van de dag wordt hier nog bepaald door de werkzaamheden op het land. Een wonderlijk verblijf.

Onze laatste etappe tenslotte voert ons richting het zuiden. Niet ver van de cultuur-en kunst- hoofdstad Ascoli-Piceno en opnieuw de kusten van de Adriatische zee, treffen we een romantische agriturismo aan. Hier kunnen we in volledige rust, in een werkelijk magistrale omgeving, genietend van het prachtige zwembad (het hele jaar bruikbaar, want uitschuifbaar overdekt), het heerlijke eten en van onze vriendelijke gastheren, deze onvergetelijke tour afsluiten.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10...........3..........2..........2........3

12...........3..........3..........3........3

15...........4..........3..........4........4

17...........4..........4..........4........5

20...........5..........5..........5........5

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.029,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.639,00Reserveren >>

Meer info >>

BO06Toscaans-Emiliaanse Appenijnen

PU40De Marken: Valentino

AN56De Marken: op de grens met UmbriŽ

AP07De Marken: Nonna Martina