een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

SiciliŽ: van binnen en van buiten

Code: 36

12345
Reserveren >>

Het imposante west- en midden Sicilië in één Bed and Breakfasttour, die u door de indrukwekkende landschappen van de kusten en het binnenland voert. Een prachtige diepblauwe zee, met stranden en rotspartijen begeleidt u op het eerste en laatste deel van deze tour. Het imposante binnenland met zijn karakteristieke heuvellandschappen en prachtige authentieke bergdorpjes zal uw hart stelen.

Het eerste verblijf van deze bed and breakfast tour vindt u niet ver (10min) van de kust bij de baai van Castellammare. Het is ongeveer in het midden tussen de steden Palermo en Trapani. Verscholen in het binnenland, treft u een typisch Siciliaanse agriturismo. Van hieruit  kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan de hoofdstad van Sicilië, het éénmalige Palermo. Een stad om zich aan te verslingeren. Het zuiden, de warmte, barok, de zee, monumenten, kerken en de mensen; u dompelt zich hier onder in een warm Siciliaans bad. Ook de relatieve rust in de kleine dorpjes in het binnenland richting Roccamena en het beroemde Corleone, is hier erg de moeite waard. Relaxen aan het zwembad, is natuurlijk ook een goed idee.

Onze bed and breakfast tour voert ons tegen de wijzers van de klok in naar de oude vissersstad Agrigento. De Valle dei Tempi, met zijn Griekse tempels, de San Nicola kerk en  het middeleeuwse klooster Santo Spirito, zijn slechts enkele voorbeelden van het ongelooflijk aantal bezienswaardigheden rond deze stad aan de zuidkust, waar uw volgende verblijf zich bevindt. De sfeer van de prachtige kustlijn van het zuiden, met zijn diepblauwe zee, zijn stranden en rotspartijen, is hier overal voelbaar.

Wondermooie landschappen  begeleiden u op uw rit naar uw volgende verblijf vlakbij Piazza Armerina in het hart van Sicilië. Cultuur en geschiedenis zijn hier alom. Hier proeft u de unieke sfeer van het binnenland van het eiland.

De laatste etappeplaats van onze tour, vinden we niet ver van de noord kust, midden in het bijzonder mooie Nebrodi-natuurpark, onder de rook van de vulkaan de Etna, in de lieflijke heuvels niet ver van het dorp Sinagra. Hier heerst de sfeer van het echte landelijke Sicilië, van een origineel en gezond leven.

Een prachtige tour waarin u Sicilië van binnen en van buiten ervaart.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10...........3.........3.........2..........2

12...........3.........3.........3..........3

15...........4.........3.........4..........4

17...........5.........4.........4..........4

20...........5.........5.........5..........5

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.649,00Reserveren >>

Meer info >>

PA47SiciliŽ: bij de golf van Castellammare

AG31SiciliŽ Agrigento

EN17SiciliŽ Enna-Piazza Armerina

ME45SiciliŽ , het hart van het Nebrodi park