een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Toscane: Kunststeden en platteland

Code: 22

12345
Reserveren >>

Een tour door wellicht de mooiste regio van Italië; Toscane.

Een reis door het wondermooie Toscaanse platteland. Hier verblijft u, zoals het in Toscane hoort, op agriturismo’s omringd door golvende heuvels, met cipressen, pijnbomen, olijfbomen, zonnebloemvelden en wijngaarden. De kunststeden als Pisa, Lucca, Florence, Arezzo, Siena en Volterra zijn hier nooit ver weg. Uw bed and breakfast tour wordt afgesloten op een prachtige locatie in de Maremma-streek niet ver van de kust. De eerste accommodatie kunt u relaxen in een tuin, de resterende 3 beschikken allen een heerlijk zwembad.

Onze tour begint op een werkelijk unieke plek tussen de bekende plaatsen Lucca en Pistoia in. In dit heuvellandschap met de Apuaanse Alpen op de achtergrond verblijft u in een oude ‘borgo’, zoals de Italianen hun kleine middeleeuwse dorpjes op heuveltoppen noemen. Van hieruit zijn de steden Pisa en Lucca, met hun middeleeuwse stadskernen en monumenten, goed te bereiken.

We vervolgen onze bed and breakfast tour richting de hoofdstad van Toscane: Florence. Deze stad is een paradijs voor kunstliefhebbers, u treft er de prachtigste gebouwen en kerken, monumenten als de campanile van Giotto, de Ponte Vecchio of David van Michelangelo. U verblijft op een oud mooi landgoed, waar rust en kwaliteit de hoofdingrediëten van uw verblijf zijn.

We trekken verder door deze, zoals de Italianen zeggen: ‘door God bevoordeelde regio’. Het landgoed dat ons daarna verwelkomt, ligt wat meer zuidelijk,  Steden als het schitterende  Siena en San Gimignano zijn niet ver weg.

Om onze laatste halteplaats te bereiken, steken we Toscane dwars over en via een adembenemende rit door sprookjeslandschappen, komen we even boven Grosseto, in de beroemde Maremma-streek, niet ver van de kust terecht. Een perfecte plek om deze heerlijke tour in alle rust af te sluiten.

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3....B&B4

10...........3..........2.........3..........2

12...........3..........3.........3..........3

15...........4..........4.........4..........3

17...........4..........4.........5..........4

20...........5..........5.........5..........5

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>
20 overnachtingen1.649,00Reserveren >>

Meer info >>

PT28Toscane Montecatini

FI20Toscane: Villa Collina

SI206Landgoed Centraal Toscane

GR98Toscane: Maremma