een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Tour 'het roer om' logeren bij Nederlanders in Italie. Trasimeno en Adriatische kust

Code: 29

12345
Reserveren >>

Het romantische Trasimeense meer in de rollende heuvels tusssen Toscane en Umbrië en de prachtige Adriatische kusten boven Ancona zijn hier het decor van uw B&B-tour. Prachtige steden en dorpjes als Cortona, Montepulciano, Pienza, Assisi, Perugia, Pesaro, San Marino en Ancona zijn vlakbij en de stranden van zowel het Trasimeense meer als die van de Adriatische kust zijn nooit ver weg. Een heerlijke tour waar rust, gemoedelijkheid, cultuur en natuurschoon de hoofdingredienten zijn. 

Onze reis begint op een oude 'podere', een fraai gerestaureerde boerderij in de heuvels dichtbij het Trasimeense meer in het hart van Italië. Een bijzonder mooie omgeving en fantastische uitzichten met het meer op de achtergrond; hier kunt u genieten van La Dolce Vita gecombineerd met Brabantse gemoedelijkheid. 

Uw B&B-Tour wordt afgesloten met een verblijf in een kamer in het fraaie boeren-landhuis van Fred en Marjo in de heuvels van de Marken, waar u in een oase van rust tussen de olijfbomen kunt relaxen op slechts 4 km van de stranden van de Adriatische zee.

Op beide plekken heeft u de beschikking over een heerlijk zwembad en wordt u verwend door gastvrije mensen die u graag inwijden in de geheimen van de streek waar zij hun hart aan verloren hebben.

In deze tour verblijft u 7 overnachtingen in de ene zowel als in de andere B&B. U kunt de tour starten op de locatie van uw keuze.

Een langer of korter verblijf is vaak wel mogelijk, echter slechts op aanvraag. Klik daarvoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

14 overnachtingen1.199,00Reserveren >>

Meer info >>

PG131UmbriŽ-Toscane:Trasimeno

AN110De Marken: Canella