een vraag?
bel ons gerust!
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Puglia: tussen zeeŽn, Trulliís en barok

Code: 33

12345
Reserveren >>

Een bed and breakfast tour, die u kennis laat maken met een van de mooiste regio’s van Italië: Puglia, ’de hak van de laars’.

We starten in het noorden van Puglia, in ’de spoor’, van de laars, het door een prachtige zee omringde schiereiland Gargano. Met zijn uitgestrekte bossen van het Nationale park. Later voert onze weg ons verder naar het hart van Puglia. We rijden over wegen met aan beide zijden oneindige gaarden van olijfbomen. Puglia is olijf-producent no.1 van Italië. Langzaam aan zien we steeds meer koepelvormige gebouwtjes en later zelfs huizen in die vorm verschijnen. We komen nu in Trulliland. Want zo heten de gebouwen met deze vorm: Trulli’s. In het dichtbij gelegen Alberobello treft u er nog een gehele wijk van  aan. Hier en daar zien we zelfs huizen of boerderijen met 5, 6 of nog meer koepels. Vanuit ons verblijf is hier ook de zee weer vlakbij. Het witte stadje Ostuni en de schitterende kustplaats Monopoli zullen u door hu schoonheid versteld doen staan.

Als we vertrekken naar de volgende halteplaats van onze bed and breakfast tour, passeren we Lecce, de ongekroonde barokhoofdstad van Italië. Wat verderop naar het zuiden, dichter bij de kust vinden we onze 3de rustplaats, een B&B, waar u de echte gastvrijheid van Puglia zult ontmoeten. Vlakbij bevindt zich een van de mooiste plaatsen van geheel Italië: Gallipoli. Omringd door de Ionische zee bevinden zich binnen het territorium van Gallipoli prachtige palazzi en kerken. In de nauwe steegjes van de binnenstad is de sfeer van de warme Zuid-Italiaanse zee echt voelbaar. In de buurt vinden we plaatsen als Otranto en het unieke uiterste puntje van de hak, Santa Marina di Leuca, waar de twee zeeën bij elkaar komen. Hier kunt u in de Adriatische zee de zon zien opkomen en in de Ionische zee zien ondergaan.

Puglia noemt zich met recht een van de mooiste regio van Italië. 

In deze tour zijn de overnachtingen als volgt ingedeeld:

Totaal....B&B1....B&B2....B&B3

10...........3..........3..........4

12...........4..........4..........4

15...........5..........5..........5

17...........5..........6..........6

20...........6..........7..........7

 

Langer verblijf is altijd mogelijk. Echter wel op aanvraag. Klik hiervoor op 'contact'.

Alle prijzen zijn per kamer, dus voor 2 personen, inclusief ontbijt voor 2 personen:

Kies hier uw aantal overnachtingen:

10 overnachtingen869,00Reserveren >>
12 overnachtingen1.035,00Reserveren >>
15 overnachtingen1.275,00Reserveren >>
17 overnachtingen1.429,00Reserveren >>

Meer info >>

FG52Schiereiland Gargano

BA242Puglia: Fonta

LE59Het zuiden van het zuiden Puglia