• Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 
Start Alle Tours Stel Uw Eigen Tour Samen Vrijblijvend Voorstel Reserveren Werkwijze Wie Zijn Wij Links Anderen Over Ons Contact
 
 
 
   
 
   

ANNULERINGS- en WIJZIGINGSVOORWAARDEN

Het annuleren van uw B&B-tour of het wijzigen* van uw B&B-Tour heeft de volgende consequenties.

Bedrag van aanbetaling:

Indien u tot 7 dagen voor aanvang van uw B&B-tour annuleert of wijzigt, zal het bedrag van uw aanbetaling niet worden terugbetaald.

100% d.w.z. de totaalprijs:

In geval van annulering of wijziging aangekondigd minder dan 7 dagen voor aanvang van
uw B&B-tour tot de daadwerkelijke startdatum dient u 100% van de totaalprijs te betalen.

-

Deze annulerings- en wijzigingsvoorwaarden gelden voor alle B&B- accommodaties die deel uit maken van gereserveerde B&B-tours of gereserveerde enkele B&B-verblijven via www.bedandbreakfastinitalie.nl

Uw annulering of wijziging dient schriftelijk aan Servizissimo c.b. of via e-mail aan info@bedandbreakfastinitalie.nl gecommuniceerd te worden. Als annulerings- of wijzigingsdatum wordt aangenomen de datum van binnenkomst van uw annulering of wijziging bij Servizissimo c.b.

*onder wijzigingen wordt o.a. verstaan: het minder nachten in totaal in uw B&B-Tour doorbrengen dan gereserveerd en/of het minder nachten doorbrengen dan gereserveerd op 1 accommodatie al dan niet onderdeel van een B&B-Tour.

Belangrijk:
Het komt voor dat individuele gemeentes in Italie een gemeentelijke toeristenbelasting, de zogenaamde ‘tasse di soggiorno’ invoeren. Deze belasting bedraagt een gering bedrag. Maar is wel een extra te betalen bedrag en komt bovenop de door Servizissimo c.b. bevestigde bedragen. De schijnbare willekeur waarmee in gemeentes deze belastingen ingevoerd en ook weer afgeschaft worden maakt het ons onmogelijk om onszelf en daarmee onze klanten vroegtijdig op de hoogte te houden van het feit in welke gemeentes er wel of niet op welk moment een ‘tasse di soggiorno’ betaald moet worden.

Disclaimer

Servizissimo C.B. verricht diensten voor de bezoeker van deze site, zijnde:
Het presenteren van B&B-accomodaties via deze site.
Op verzoek van bezoekers van deze site stelt Servizissimo c.b. een tour tussen de op deze site gepresenteerde accomodaties vast. Op verzoek van bezoekers van deze website reserveert Servizissimo c.b. deze vastgestelde tours..
Op verzoek van de bezoeker van deze website reserveert Servizissimo c.b. een verblijf in de door bezoekers van deze site uitgekozen accomodaties en legt deze vast.
Servizissimo c.b. wijst er met nadruk op dat alle op deze website gepresenteerde accommodaties zelfstandig werken.
Servizissimo c.b. is bemiddelaar tussen klant en betreffende B&B en staat ook tijdens een B&B-Tour graag voor haar klanten klaar. Verantwoordelijkheid tijdens een verblijf in een van de op deze website gepresenteerde accomodaties wijst Servizissimo c.b. echter  af.

Zorgvuldigheid van onze website en beperking van aansprakelijkheid:
Bij de ontwikkeling en het onderhoud van deze website is door ons uiterste zorg besteed aan betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen gegevens. Foto’s en beschrijvingen worden echter veelal door eigenaren van accomodaties aangeleverd. Fouten en onjuistheden kunnen niet altijd worden voorkomen. Servizissimo c.b. acht zich niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen we, zodra we een fout of een onjuistheid bemerken, deze onmiddelijk verbeteren.
Op deze website vindt u per B&B-accommodatie waarvoor wij bemiddelen, foto’s en informatie.
Hoewel wij u kunnen garanderen dat wij ons best doen om deze informatie zoveel mogelijk up to date te houden zou het kunnen zijn dat niet alle informatie accuraat en actueel is.
Zodra wij vernemen van een verandering zullen wij de informatie vanzelfsprekend direct aanpassen.

Veranderingen van de website of het aanbod:
Servizissimo c.b. behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op het aanbod van accommodaties.

Hyperlinks:
Onze website’s bevatten hyperlinks naar andere websites. Deze websites waarnaar u wordt doorgelinkt zijn eigendom van derden. Servizissimo c.b. is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Bescherming:
De website’s van Servizissimo c.b. zijn het eigendom van Servizissimo S.c.. Voor reproductie en/of distributie, anders dan voor uw persoonlijk en niet- commercieel gebruik, is schriftelijke toestemming van Servizissimo c.b. vereist.

Eigenaar: Servizissimo c.cb.
Directie: Rianne Bouw en Peter Verberkt

Servizissimo Italië:

Adres: Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 – Firenze
Telefoon: 0039-347-0914798

Servizissimo Spanje:

Postadres: Apartado de Correos 100 – 29773 - Torrox-Costa (MA) - Espagna
Bezoekadres: Pago Morrente, Parcela 226 - 29970 Torrox (MA)- Espagna
Telefoon I: 0034-951-190123
Telefoon II: 0034-682-545950

E-mail:
info@bedandbreakfastinitalie.nl
Internet: www.bedandbreakfastinitalie.nl - www.servizissimo.com

IVA nr: ES-J393222149

   
  Bed and Breakfast in Italie - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798  

Onderstaand vindt u een greep uit de talrijke reacties die wij ontvangen van vele van onze klanten.
Peter en Rianne

 • Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Het was een vakantie om nooit te vergeten, we hebben genoten en zijn zeer tevreden. (bezochte B&B's: AO38-SV141-GE34-VB13)
  Henk en Marjon van der Mee, waalwijk (sept. 2017)

 • De kwaliteit van de accommodaties hebben wij ervaren als goed tot zeer goed. De ontvangst was bij alle vier hartelijk en overal was het schoon. De gasheren en -vrouwen TOP. We zijn zeer tevreden (Bezochte B&B's: SV141-SP23-GR98-RO102)
  Aldert Louwe, Alkmaar (okt. 2017)

 • Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, perfect geregeld allemaal. Enorm bedankt voor de goede organisatie. (Bezochte B&B's: VE200-FI20-PT224-SP229)
  Eelco van der Graaf, Dordrecht (Aug. 2017)

 • We hebben ontzettend genoten van de B&B tour die jullie voor ons hebben georganiseerd!! Kort gezegd was er werkelijk niets op aan te merken en hebben we van begin tot het eind genoten. Alles was prima geregeld!! (bezochte B&B's: PT224-SP23-GE34)
  Alma, Roel en Wessel Haytink, Hoofddorp (aug-sept. 2017)

 • We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alle B&B's waren mooi gelegen, mensen waren erg gastvrij. De accommodaties waren schoon. Ontbijt was iedere keer weer een feest door zelfgemaakte produkten. Bedankt voor de goede organisatie, het was super! (Bezochte B&Bs: VB212-AL33-SV141-AT196)
  Familie Gleijm, Rijswijk (juli 2017)

 • Wat hebben wij een FANTASTISCHE vakantie gehad!! Genoten van de gebieden Cilento/ Puglia en Gargano en natuurlijk Pompei en Napels. Alle b&b's voldeden aan onze verwachtingen en deden daar zelfs nog een schepje bovenop. Allemaal een dikke 10+. (bezochte B&B's: SA204-BA242-NA78)
  Ellen en Chris Uit den Bogaard-van Veen, Wijk bij Duurstede (juli 2017)

 • Wij, gezin met 2 jongens van 18 en 20, hebben enorm genoten van onze B&B tour door Toscane. Wat een gastvrijheid. We hadden best hoge verwachtingen door alles wat we op de site gelezen hadden en zijn heel tevreden met de locaties die we hebben bezocht. Pluim voor alle B&B medewerkers/eigenaren die ons hebben ontvangen en ons verblijf zeer aangenaam hebben gemaakt. We hebben voor we gingen al mond op mond reclame gemaakt voor jullie site en ook na onze trip hebben we al een aantal mensen getipt. (bezochte B&B's: Lu117-SI206-LI81-GR98-LU117)
  Paul Eringveld en Marianne Schutte, Apeldoorn (juli 2017)

 • Gisteren zijn we thuis gekomen van een heerlijke reis door ItaliŽ. Alle vier de B&B's warren TOP en hadden elk hun eigen charmes. Wij zijn blij dat we jullie gevonden hebben en via jullie geboekt hebben! Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer! (bezochte B&B's: VR228-PG155-SI206-AL33)
  Peter Schoneman en Karin Zwagerman, Bovenkarspel (juli 2017)

 • Vooreerst willen we jullie melden dat alles zeer vlot verlopen is, vanaf onze eerste contacten met jullie alsook tijdens onze reis zelf. Wij zijn zeer tevreden over de formule en hadden een hele fijne vakantie. Wij zullen dit zeker aan familie en vrienden doorgeven.
  Geert en Griet Leys-Follon, Belgie (juni 2017)

 • Vakantie in Toscane