• Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 
Start Alle Tours Stel Uw Eigen Tour Samen Vrijblijvend Voorstel Reserveren Werkwijze Wie Zijn Wij Links Anderen Over Ons Contact
 
 
 
   
 
   

ANNULERINGS- en WIJZIGINGSVOORWAARDEN

Het annuleren van uw B&B-tour of het wijzigen* van uw B&B-Tour heeft de volgende consequenties.

Bedrag van aanbetaling:

Indien u tot 7 dagen voor aanvang van uw B&B-tour annuleert of wijzigt, zal het bedrag van uw aanbetaling niet worden terugbetaald.

100% d.w.z. de totaalprijs:

In geval van annulering of wijziging aangekondigd minder dan 7 dagen voor aanvang van
uw B&B-tour tot de daadwerkelijke startdatum dient u 100% van de totaalprijs te betalen.

-

Deze annulerings- en wijzigingsvoorwaarden gelden voor alle B&B- accommodaties die deel uit maken van gereserveerde B&B-tours of gereserveerde enkele B&B-verblijven via www.bedandbreakfastinitalie.nl

Uw annulering of wijziging dient schriftelijk aan Servizissimo c.b. of via e-mail aan info@bedandbreakfastinitalie.nl gecommuniceerd te worden. Als annulerings- of wijzigingsdatum wordt aangenomen de datum van binnenkomst van uw annulering of wijziging bij Servizissimo c.b.

*onder wijzigingen wordt o.a. verstaan: het minder nachten in totaal in uw B&B-Tour doorbrengen dan gereserveerd en/of het minder nachten doorbrengen dan gereserveerd op 1 accommodatie al dan niet onderdeel van een B&B-Tour.

Belangrijk:
Het komt voor dat individuele gemeentes in Italie een gemeentelijke toeristenbelasting, de zogenaamde ‘tasse di soggiorno’ invoeren. Deze belasting bedraagt een gering bedrag. Maar is wel een extra te betalen bedrag en komt bovenop de door Servizissimo c.b. bevestigde bedragen. De schijnbare willekeur waarmee in gemeentes deze belastingen ingevoerd en ook weer afgeschaft worden maakt het ons onmogelijk om onszelf en daarmee onze klanten vroegtijdig op de hoogte te houden van het feit in welke gemeentes er wel of niet op welk moment een ‘tasse di soggiorno’ betaald moet worden.

Disclaimer

Servizissimo C.B. verricht diensten voor de bezoeker van deze site, zijnde:
Het presenteren van B&B-accomodaties via deze site.
Op verzoek van bezoekers van deze site stelt Servizissimo c.b. een tour tussen de op deze site gepresenteerde accomodaties vast. Op verzoek van bezoekers van deze website reserveert Servizissimo c.b. deze vastgestelde tours..
Op verzoek van de bezoeker van deze website reserveert Servizissimo c.b. een verblijf in de door bezoekers van deze site uitgekozen accomodaties en legt deze vast.
Servizissimo c.b. wijst er met nadruk op dat alle op deze website gepresenteerde accommodaties zelfstandig werken.
Servizissimo c.b. is bemiddelaar tussen klant en betreffende B&B en staat ook tijdens een B&B-Tour graag voor haar klanten klaar. Verantwoordelijkheid tijdens een verblijf in een van de op deze website gepresenteerde accomodaties wijst Servizissimo c.b. echter  af.

Zorgvuldigheid van onze website en beperking van aansprakelijkheid:
Bij de ontwikkeling en het onderhoud van deze website is door ons uiterste zorg besteed aan betrouwbaarheid en actualiteit van de opgenomen gegevens. Foto’s en beschrijvingen worden echter veelal door eigenaren van accomodaties aangeleverd. Fouten en onjuistheden kunnen niet altijd worden voorkomen. Servizissimo c.b. acht zich niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden. Uiteraard zullen we, zodra we een fout of een onjuistheid bemerken, deze onmiddelijk verbeteren.
Op deze website vindt u per B&B-accommodatie waarvoor wij bemiddelen, foto’s en informatie.
Hoewel wij u kunnen garanderen dat wij ons best doen om deze informatie zoveel mogelijk up to date te houden zou het kunnen zijn dat niet alle informatie accuraat en actueel is.
Zodra wij vernemen van een verandering zullen wij de informatie vanzelfsprekend direct aanpassen.

Veranderingen van de website of het aanbod:
Servizissimo c.b. behoudt zich het recht voor zonder voorafgaande berichtgeving veranderingen aan te brengen op deze website dan wel op het aanbod van accommodaties.

Hyperlinks:
Onze website’s bevatten hyperlinks naar andere websites. Deze websites waarnaar u wordt doorgelinkt zijn eigendom van derden. Servizissimo c.b. is derhalve niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites.

Bescherming:
De website’s van Servizissimo c.b. zijn het eigendom van Servizissimo S.c.. Voor reproductie en/of distributie, anders dan voor uw persoonlijk en niet- commercieel gebruik, is schriftelijke toestemming van Servizissimo c.b. vereist.

Eigenaar: Servizissimo c.cb.
Directie: Rianne Bouw en Peter Verberkt

Servizissimo Italië:

Adres: Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 – Firenze
Telefoon: 0039-347-0914798

Servizissimo Spanje:

Postadres: Apartado de Correos 100 – 29773 - Torrox-Costa (MA) - Espagna
Bezoekadres: Pago Morrente, Parcela 226 - 29970 Torrox (MA)- Espagna
Telefoon I: 0034-951-190123
Telefoon II: 0034-682-545950

E-mail:
info@bedandbreakfastinitalie.nl
Internet: www.bedandbreakfastinitalie.nl - www.servizissimo.com

IVA nr: ES-J393222149

   
  Bed and Breakfast in Italie - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798  

Onderstaand vindt u een greep uit de talrijke reacties die wij ontvangen van vele van onze klanten.
Peter en Rianne

 • We hebben met ons gezin ontzettend genoten. Het was een hele leuke ervaring om een zgn. rondreis ItaliŽ te doen. De ontvangst was bij allen goed en vriendelijk en de verblijven waren overal schoon. 3 a 4 dagen op een plaats was voor ons ook perfect om de omgeving te verkennen en dan weer verder te reizen. Al met al zeer tevreden en we kijken terug op een mooie vakantie ItaliŽ. Dank voor jullie bemiddeling en wellicht tot volgend jaar ! (bezochte B&B's: VR228-SI206-PT224-AL33)
  Debbie en Nico Nijssen, Nieuw Bergen (juli/augustus) 2018)

 • Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met hele fijne B&B's. We werden overal zeer vriendelijk ontvangen. Er was bij aankomst bij alle vier iemand aanwezig die ons welkom heette en de kamer liet zien. Super! Al met al een prima vakantie. Bedankt voor het regelen. (bezochte B&B's: LU117-PG131-GR98-SI206)
  Evelien Koot, Voorhout (juli 2018)

 • Wederom hebben wij genoten van een heerlijke vakantie, waarbij alles goed ging. We vonden de B&B's weer top! Bij het Gardemeer(VR228) bij de Marken(PU170) en in Toscane(AR46) We werden overal hartelijk ontvangen! De tips van bezienswaardigheden in de buurt die jullie erbij schrijven, hebben we elke keer gebruikt, en zo zijn we in veel leuke en mooie plaatsjes geweest die we zelf niet bedacht hadden. Ook de prijsafspraken die we vooraf weten zijn fijn. Bedankt voor de service.(bezochte B&B's: VR228-PU170-AR46)
  Piet en Sylvia Bouman, Voorthuizen (juli 2018)

 • In ťťn woord: geweldig! Zowel ontvangst, de accommodaties, de netheid, de omgeving, het ontbijt, het diner (indien van toepassing): het was fantastisch! De vriendelijkheid waarmee we op alle adressen zijn onthaald, mag niet onbenoemd blijven We zullen dan ook niet nalaten om in onze familie-, vrienden- en kennissenkring jullie bedrijf onder de aandacht te brengen. (bezochte B&B's: PG155-TR252-TR146-PG131)
  Klaas en Chantal Krottje, Maastricht (juli 2018)

 • Prachtige locaties en heel gastvrije eigenaren. We hebben genoten van deze reis. Dank voor de perfecte organisatie !! (Bezochte B&B's: PT28-FI20-SI206-GR98)
  Ferry van der Velde Ankie Hofma-van der Velde, Drachten (juni 2018)

 • We hebben een erg leuke vakantie gehad aan de BloemenriviŽra, mooie streek, veel gezien, erg mooie accommodaties. We waren super tevreden. Boven verwachting!! (bezochte B&B's: SP23 en SV141)
  Coleta Wientjes, Haaksbergen (juni 2018)

 • Graag laten wij weten dat onze tour helemaal geslaagd is. De ontvangst was overal hartelijk en vriendelijk. Vooral ons eerste verblijf sprong daar uit. Alles was overal schoon en erg netjes. Wij hadden hoge verwachtingen en die zijn uitgekomen. wij hebben het prima naar de zin gehad! (bezoechte B&B's: CO68-PT224-PG155-PU170-VR192)
  Piet en Anneke Knol, Huizen (juni 2018)

 • We hebben het erg naar ons zin gehad in Puglia, zijn erg verwend op beide adressen. De route was goed beschreven, de kwaliteit van de service was goed ! (bezochte B&B's: BA242-LE11)
  Stef en Angelique Freriks, Heesch (mei 2018)

 • Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Het was een vakantie om nooit te vergeten, we hebben genoten en zijn zeer tevreden. (bezochte B&B's: AO38-SV141-GE34-VB13)
  Henk en Marjon van der Mee, waalwijk (sept. 2017)

 • Vakantie in Toscane