• Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 
Start Alle Tours Stel Uw Eigen Tour Samen Vrijblijvend Voorstel Reserveren Werkwijze Wie Zijn Wij Links Anderen Over Ons Contact
 
 
 
   
 
   

U kunt op deze site een keuze maken uit de vele tientallen bed&breakfast-tours die Servizissimo u aanbiedt. Klik hiervoor op 'Alle Tours'. Heeft u uw keuze gemaakt, klik dan op 'reserveer hier', vul de gevraagde gegevens in en verzend uw reservering.

Binnen 24 uur laten wij u via e-mail weten of alle lokaties in uw tour beschikbaar zijn in de door u gewenste periode. Is dit het geval, dan is uw tour nu definitief gereserveerd. U ontvangt nu van ons een bevestiging, waarin wij u ook een kleine aanbetaling vragen, die afhankelijk van de gekozen reis en reisduur, tussen de Euro 50,- en Euro 250,- zal bedragen.

Als wij uw aanbetaling ontvangen hebben, krijgt u van ons verdere gedetailleerde informatie betreffende de door u gekozen tour en de lokaties die daar deel van uit maken. Het restant van de betaling voldoet u ter plekke per verblijf. Iedere bed&breakfast waar u verblijft is zelfstandig.
Tot zover de werkwijze betreffende de vastgestelde tours.

Daarnaast bieden wij u de unieke mogelijkheid om uw eigen b&b-tour door Italië samen te stellen. Klik op 'stel uw eigen tour samen'. Kies uit de de verschillende b&b's die u op de landkaart van Italië en de diverse deelgebieden aantreft. Zet ze in de volgorde die u wilt, maak uw verblijf in elke B&B, zo kort of zo lang u wilt (met een minimum van 2 overnachtingen per verblijf) en creëer zo uw eigen B&B-tour op maat. Vul de velden op de pagina in en verstuur uw aanvraag.

Binnen 24 uur krijgt u de beschikbaarheid en het totale kostenplaatje van uw tour naar wens op uw e-mail adres thuis gestuurd.

Enkele regels:
Uw verblijf is altijd op basis van 2 personen in een 2 persoonskamer en inclusief ontbijt voor 2 personen.
Aankomst per bed&breakfast is normaal tussen 16.00 en 19.00 uur. Lukt dit niet, laat dan van te voren even telefonisch van u horen a.u.b..
Vertrek per bed&breakfast is normaal voor 10.30 uur.
De totaalprijs van de door u gekozen tour, bestaat uit 2 verschillende delen. Deel 1 bestaat uit de diensten die Servizissimo verricht (dit deel dient bij de definitieve reservering te worden voldaan) en deel 2 uit de betaling ter plekke aan de diverse B&B's.

   
  Bed and Breakfast in Italie - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798  

Onderstaand vindt u een greep uit de talrijke reacties die wij ontvangen van vele van onze klanten.
Peter en Rianne

 • Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Het was een vakantie om nooit te vergeten, we hebben genoten en zijn zeer tevreden. (bezochte B&B's: AO38-SV141-GE34-VB13)
  Henk en Marjon van der Mee, waalwijk (sept. 2017)

 • De kwaliteit van de accommodaties hebben wij ervaren als goed tot zeer goed. De ontvangst was bij alle vier hartelijk en overal was het schoon. De gasheren en -vrouwen TOP. We zijn zeer tevreden (Bezochte B&B's: SV141-SP23-GR98-RO102)
  Aldert Louwe, Alkmaar (okt. 2017)

 • Wij hebben een heerlijke vakantie gehad, perfect geregeld allemaal. Enorm bedankt voor de goede organisatie. (Bezochte B&B's: VE200-FI20-PT224-SP229)
  Eelco van der Graaf, Dordrecht (Aug. 2017)

 • We hebben ontzettend genoten van de B&B tour die jullie voor ons hebben georganiseerd!! Kort gezegd was er werkelijk niets op aan te merken en hebben we van begin tot het eind genoten. Alles was prima geregeld!! (bezochte B&B's: PT224-SP23-GE34)
  Alma, Roel en Wessel Haytink, Hoofddorp (aug-sept. 2017)

 • We hebben een heerlijke vakantie gehad. Alle B&B's waren mooi gelegen, mensen waren erg gastvrij. De accommodaties waren schoon. Ontbijt was iedere keer weer een feest door zelfgemaakte produkten. Bedankt voor de goede organisatie, het was super! (Bezochte B&Bs: VB212-AL33-SV141-AT196)
  Familie Gleijm, Rijswijk (juli 2017)

 • Wat hebben wij een FANTASTISCHE vakantie gehad!! Genoten van de gebieden Cilento/ Puglia en Gargano en natuurlijk Pompei en Napels. Alle b&b's voldeden aan onze verwachtingen en deden daar zelfs nog een schepje bovenop. Allemaal een dikke 10+. (bezochte B&B's: SA204-BA242-NA78)
  Ellen en Chris Uit den Bogaard-van Veen, Wijk bij Duurstede (juli 2017)

 • Wij, gezin met 2 jongens van 18 en 20, hebben enorm genoten van onze B&B tour door Toscane. Wat een gastvrijheid. We hadden best hoge verwachtingen door alles wat we op de site gelezen hadden en zijn heel tevreden met de locaties die we hebben bezocht. Pluim voor alle B&B medewerkers/eigenaren die ons hebben ontvangen en ons verblijf zeer aangenaam hebben gemaakt. We hebben voor we gingen al mond op mond reclame gemaakt voor jullie site en ook na onze trip hebben we al een aantal mensen getipt. (bezochte B&B's: Lu117-SI206-LI81-GR98-LU117)
  Paul Eringveld en Marianne Schutte, Apeldoorn (juli 2017)

 • Gisteren zijn we thuis gekomen van een heerlijke reis door ItaliŽ. Alle vier de B&B's warren TOP en hadden elk hun eigen charmes. Wij zijn blij dat we jullie gevonden hebben en via jullie geboekt hebben! Nogmaals bedankt en zeker tot een volgende keer! (bezochte B&B's: VR228-PG155-SI206-AL33)
  Peter Schoneman en Karin Zwagerman, Bovenkarspel (juli 2017)

 • Vooreerst willen we jullie melden dat alles zeer vlot verlopen is, vanaf onze eerste contacten met jullie alsook tijdens onze reis zelf. Wij zijn zeer tevreden over de formule en hadden een hele fijne vakantie. Wij zullen dit zeker aan familie en vrienden doorgeven.
  Geert en Griet Leys-Follon, Belgie (juni 2017)

 • Vakantie in Toscane