• Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 • Bed & Breakfast in Italië
 
Start Alle Tours Stel Uw Eigen Tour Samen Vrijblijvend Voorstel Reserveren Werkwijze Wie Zijn Wij Links Anderen Over Ons Contact
 
 
 
   
 
   

U kunt op deze site een keuze maken uit de vele tientallen bed&breakfast-tours die Servizissimo u aanbiedt. Klik hiervoor op 'Alle Tours'. Heeft u uw keuze gemaakt, klik dan op 'reserveer hier', vul de gevraagde gegevens in en verzend uw reservering.

Binnen 24 uur laten wij u via e-mail weten of alle lokaties in uw tour beschikbaar zijn in de door u gewenste periode. Is dit het geval, dan is uw tour nu definitief gereserveerd. U ontvangt nu van ons een bevestiging, waarin wij u ook een kleine aanbetaling vragen, die afhankelijk van de gekozen reis en reisduur, tussen de Euro 50,- en Euro 250,- zal bedragen.

Als wij uw aanbetaling ontvangen hebben, krijgt u van ons verdere gedetailleerde informatie betreffende de door u gekozen tour en de lokaties die daar deel van uit maken. Het restant van de betaling voldoet u ter plekke per verblijf. Iedere bed&breakfast waar u verblijft is zelfstandig.
Tot zover de werkwijze betreffende de vastgestelde tours.

Daarnaast bieden wij u de unieke mogelijkheid om uw eigen b&b-tour door Italië samen te stellen. Klik op 'stel uw eigen tour samen'. Kies uit de de verschillende b&b's die u op de landkaart van Italië en de diverse deelgebieden aantreft. Zet ze in de volgorde die u wilt, maak uw verblijf in elke B&B, zo kort of zo lang u wilt (met een minimum van 2 overnachtingen per verblijf) en creëer zo uw eigen B&B-tour op maat. Vul de velden op de pagina in en verstuur uw aanvraag.

Binnen 24 uur krijgt u de beschikbaarheid en het totale kostenplaatje van uw tour naar wens op uw e-mail adres thuis gestuurd.

Enkele regels:
Uw verblijf is altijd op basis van 2 personen in een 2 persoonskamer en inclusief ontbijt voor 2 personen.
Aankomst per bed&breakfast is normaal tussen 16.00 en 19.00 uur. Lukt dit niet, laat dan van te voren even telefonisch van u horen a.u.b..
Vertrek per bed&breakfast is normaal voor 10.30 uur.
De totaalprijs van de door u gekozen tour, bestaat uit 2 verschillende delen. Deel 1 bestaat uit de diensten die Servizissimo verricht (dit deel dient bij de definitieve reservering te worden voldaan) en deel 2 uit de betaling ter plekke aan de diverse B&B's.

   
  Bed and Breakfast in Italie - Via F.D. Guerrazzi, 21 - 50132 - Firenze - Tel. 0039-347-0914798  

Onderstaand vindt u een greep uit de talrijke reacties die wij ontvangen van vele van onze klanten.
Peter en Rianne

 • We hebben met ons gezin ontzettend genoten. Het was een hele leuke ervaring om een zgn. rondreis ItaliŽ te doen. De ontvangst was bij allen goed en vriendelijk en de verblijven waren overal schoon. 3 a 4 dagen op een plaats was voor ons ook perfect om de omgeving te verkennen en dan weer verder te reizen. Al met al zeer tevreden en we kijken terug op een mooie vakantie ItaliŽ. Dank voor jullie bemiddeling en wellicht tot volgend jaar ! (bezochte B&B's: VR228-SI206-PT224-AL33)
  Debbie en Nico Nijssen, Nieuw Bergen (juli/augustus) 2018)

 • Wij hebben een heerlijke vakantie gehad met hele fijne B&B's. We werden overal zeer vriendelijk ontvangen. Er was bij aankomst bij alle vier iemand aanwezig die ons welkom heette en de kamer liet zien. Super! Al met al een prima vakantie. Bedankt voor het regelen. (bezochte B&B's: LU117-PG131-GR98-SI206)
  Evelien Koot, Voorhout (juli 2018)

 • Wederom hebben wij genoten van een heerlijke vakantie, waarbij alles goed ging. We vonden de B&B's weer top! Bij het Gardemeer(VR228) bij de Marken(PU170) en in Toscane(AR46) We werden overal hartelijk ontvangen! De tips van bezienswaardigheden in de buurt die jullie erbij schrijven, hebben we elke keer gebruikt, en zo zijn we in veel leuke en mooie plaatsjes geweest die we zelf niet bedacht hadden. Ook de prijsafspraken die we vooraf weten zijn fijn. Bedankt voor de service.(bezochte B&B's: VR228-PU170-AR46)
  Piet en Sylvia Bouman, Voorthuizen (juli 2018)

 • In ťťn woord: geweldig! Zowel ontvangst, de accommodaties, de netheid, de omgeving, het ontbijt, het diner (indien van toepassing): het was fantastisch! De vriendelijkheid waarmee we op alle adressen zijn onthaald, mag niet onbenoemd blijven We zullen dan ook niet nalaten om in onze familie-, vrienden- en kennissenkring jullie bedrijf onder de aandacht te brengen. (bezochte B&B's: PG155-TR252-TR146-PG131)
  Klaas en Chantal Krottje, Maastricht (juli 2018)

 • Prachtige locaties en heel gastvrije eigenaren. We hebben genoten van deze reis. Dank voor de perfecte organisatie !! (Bezochte B&B's: PT28-FI20-SI206-GR98)
  Ferry van der Velde Ankie Hofma-van der Velde, Drachten (juni 2018)

 • We hebben een erg leuke vakantie gehad aan de BloemenriviŽra, mooie streek, veel gezien, erg mooie accommodaties. We waren super tevreden. Boven verwachting!! (bezochte B&B's: SP23 en SV141)
  Coleta Wientjes, Haaksbergen (juni 2018)

 • Graag laten wij weten dat onze tour helemaal geslaagd is. De ontvangst was overal hartelijk en vriendelijk. Vooral ons eerste verblijf sprong daar uit. Alles was overal schoon en erg netjes. Wij hadden hoge verwachtingen en die zijn uitgekomen. wij hebben het prima naar de zin gehad! (bezoechte B&B's: CO68-PT224-PG155-PU170-VR192)
  Piet en Anneke Knol, Huizen (juni 2018)

 • We hebben het erg naar ons zin gehad in Puglia, zijn erg verwend op beide adressen. De route was goed beschreven, de kwaliteit van de service was goed ! (bezochte B&B's: BA242-LE11)
  Stef en Angelique Freriks, Heesch (mei 2018)

 • Wij hebben een fantastische vakantie gehad. Het was een vakantie om nooit te vergeten, we hebben genoten en zijn zeer tevreden. (bezochte B&B's: AO38-SV141-GE34-VB13)
  Henk en Marjon van der Mee, waalwijk (sept. 2017)

 • Vakantie in Toscane