een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code LI81

Toscane: Kust onder Livorno

Beschrijving, ligging en tips

Deze B&B treft u aan in een villa ondergedompeld in het groen, op slechts 600 meter van de zee. Vanaf hier heeft u mooie uitzichten zowel over het landschap als over een gedeelte van de zee. De villa is omringd door een fraaie tuin die uitnodigt tot relaxen.

Signora Bruna en signor Marco beschikken hier over 4 ruime kamers die elk hun eigen badkamer hebben. De kamers zijn voorzien van airco en TV, daarnaast is elke kamer direct bereikbaar vanuit de tuin. Het ontbijt gebruikt u in een salon met uitzicht op zee of wordt bij goed weer geserveerd op het terras. Hier kunt u in het seizoen 's-avonds ook heerlijk buiten eten. Er zijn strandspullen aanwezig. Wi-Fi internet is voorhanden.

Een parkeerplaats vindt u direct voor de villa. Men spreekt redelijk Engels en voorziet u op verzoek graag van inside-tips. Op loopafstand (met enige stijging) vindt u alle voorzieningen als restaurants, terrasjes, bars en winkels.

Gemakkelijk te bezoeken: Prachtige inhammen en stranden vindt u vlakbij. Mooie steden als Lucca (40 km) en Pisa (30 km), maar ook de havenstad Livorno. Leuke plaatsjes aan de grillige kust met vissershavens en markten. Het mooie Toscaanse landschap is hier uw achterland.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.