een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code LU117

Toscane: Lucca Platteland

Beschrijving, ligging en tips

B&B tussen de wijngaarden in een gerenoveerd landhuis op het platteland niet ver van Lucca. De beheersders Manuel en Chiara zijn  bijzonder vriendelijk en voorzien u graag van inside-tips voor uitstapjes.

De kamers (in totaal 6) bevinden zich op de 1e etage, zijn ruim, hebben elk een eigen en-suite badkamer en comfortabele bedden met nieuwe matrassen. Het ontbijt wordt geserveerd in een aparte salon. Bij mooi weer kunt u ontbijten op het zonneterras voor het landhuis.

Een heerlijk zwembad met ligweide en tuinmeubelen staat voor u klaar. Een restaurant van vrienden van de beheerders bevindt zich direct naast de B&B, u kunt er genieten van smakelijke streekgerechten zonder er met de auto op uit te moeten. Een ruime privé parkeerplaats is aanwezig, Wi-Fi-internet is voorhanden.

Gemakkelijk te bezoeken: Het romantische middeleeuwse stadje Lucca is vlakbij, maar ook de vele dorpjes in de directe omgeving zijn de moeite van een bezoek meer dan waard. Montecarlo met haar wijnen en intieme middeleeuwse straatjes. De bergen en heuvels van de Apuaanse Alpen. De ideale positie van deze B&B zorgt ervoor dat zowel de stranden van de Tyreense zee, als Florence en Pisa bereikbaar zijn in 45 minuten.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.