een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code SV141

Bloemenriviera: Ferra

Beschrijving, ligging en tips

B&B gevestigd in een villa met tuin, klein zwembad en terrassen met prachtig uitzicht over de zee. Alle 6 de kamers beschikken over een privé-badkamer in of buiten de kamer en zijn elk verschillend ingericht. De kamers variëren van 2 tot 4 persoons.

Het ontbijt gebruikt u in een salon met wederom een prachtig uizicht over de zee. U treft hier een familaire sfeer met rust en geborgenheid op enkele minuten van alle aantrekkelijkheden van de Bloemenriviera. De bijzonder vriendelijke eigenarresse, signora Patricia voorziet u graag van inside-tips over de aantrekkelijkheden van de omgeving.  Haar man signor Ilja spreekt goed Duits en redelijk Engels. Wi-Fi internet staat gratis ter beschikking.

U kunt vanaf de villa (100 meter boven zeenivo), te bereiken via een weg met enkele haarspeldbochten, via een wandelpad, het centrum van het dorp en de stranden bereiken (flinke klim!). Men beschikt over een eigen parkeerplaats. Een ideale B&B voor diegenen die na een dagje Bloemenriviëra 's-avonds tot rust wil komen. 

Gemakkelijk te bezoeken : De gehele omgeving van uw verblijf is prachtig. Het natuurschoon nodigt uit tot het maken van wandelingen of tourtochten. Allerlei mooie middeleeuwse dorpen en stadjes in het achterland. De stranden aan de kust van de Bloemenrivièra met badplaatsen als Finale- en Pietra Ligure en Spottorno. De grotten van Borgio Verezzi. Een dagtrip naar het mooie Genua of de Franse Azuurkust met o.a. Monaco is goed te doen.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.