een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code TR146

UMBRIE West Orvieto

Beschrijving, ligging en tips

Deze romantische agriturismo met B&B service bevindt zich in een fraai gerestaureerde natuurstenen, 18de eeuwse boerderij in de prachtige natuur op de grens van de regio's Toscane, Umbrië en Lazio. Hier vindt u rust en ruimte in een serene sfeer en wordt u welkom geheten door vriendelijke mensen. De familie (zie foto) is gepassioneerd van het Italiaanse landleven en laat u er graag kennis mee maken.

Men biedt enkele fraaie kamers, elk voorzien van eigen badkamer en ingericht met antieke meubels. U kunt heerlijk relaxen aan de rand van de mooie zwembaden (11x5,5), vanwaar u prachtige uitzichten heeft op het vlakbij gelegen dorp Allerona waar u alle voorzieningen vindt. Ligbedden en tuinmeubilair staan uiteraard voor u klaar.

Luigino, Ansano en familie staan graag voor u klaar met tips voor restaurants en uitstapjes. Wi-Fi is voorhanden. Een kwaliteits-verblijf op een kwaliteits-plek.

Gemakkelijk te bezoeken: U bent hier geheel omringd door prachtig natuurschoon, waar het heerlijk wandelen en mountainbiken is. In de omgeving vindt u talrijke interessante steden en dorpen als Orvieto (20 km), de heilbaden van San Casciano (20 km), Citta delle Piève (35 km), Todi (50 km) Pienza (50 km) en Viterbo (55 km). Het natuurgebied van de Monte Amiata. De heerlijke binnenmeren van Bolsena (40 km) en Lago Trasimeno (50 km) zijn niet ver. 

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.