een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code PG155

Agriturismo Assisi-Perugia

Beschrijving, ligging en tips

Deze Agriturismo met B&B service bevindt zich op een prachtig landgoed in de romantische heuvels op een hoogte van 350 meter, tussen Perugia en Assisi, omringd door de eigen wijn-en olijfboom-gaarden. De eigenaren, vader, moeder en twee dochters (zie foto) heten u hier van harte welkom.

Men beschikt over ruime, mooie kamers, ingericht met de typische meubels van de streek en natuurlijk voorzien van een comfortabele privé-badkamer. Elk van de 3 kamers heeft een eigen buiten-zitje met prachtige uizichten. In de grote tuin kunt u relaxen of genieten van het heerlijke zwembad (13X6) en de ligbedden vanwaar u zeer mooie uitzichten heeft op de gehele Umbrische laagvlakte.

Het ontbijt gebruikt u in een aparte salon, waar ook een koelkast ter beschikking van de gasten staat. Op verzoek is het mogelijk deel te nemen aan de dagelijkse landbouwactiviteiten of de wijnkantine te bezoeken. Er wordt biologische landbouw bedreven en de eigen olijfolie en wijn kunt u proeven en aanschaffen.

Bij een bevriend restaurant, gelegen op 3 minuten afstand kunt u tegen goede prijzen genieten van heerlijke streekgerechten. Wi-Fi internet is voorhanden. Airco is aanwezig (op verzoek tegen meerprijs). Parkeren kunt u op privé-terrein achter een automatische poort waarvan u de sleutel ter beschikking krijgt.

Gemakkelijk te bezoeken: Vlakbij vindt u een typisch middeleeuwse borgo: Rocca S. Angelo. Het mooie Perugia (20 minuten) en de kunst- en bedevaart-stad Assisi (10 minuten) zijn niet ver. Het platteland van Umbrië is van een buitengewone schoonheid; de middeleeuwse dorpjes op de heuveltoppen geven een welhaast sprookjesachtige sfeer. Het mythische wandelpad van Sint Franciscus dat van Assisi naar Gubbio loopt, is vlakbij.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.