een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code MC166

De Marken: Porto

Beschrijving, ligging en tips

Deze B&B is gevestigd in een fraai gerestaureerd landhuis met grote tuin en zitjes en bevindt zich op een rustige landelijke plek op 1,5 km van de zee en de zandstranden. Als u de poort binnen gaat bevindt u zich in een andere wereld.

De eigenaresse is een Engelse dame, signora Cristina die de traditie van B&B in haar bloed heeft. Ze beschikt over 3 ruime, mooi ingerichte kamers, elk voorzien van een eigen prive badkamer. U kunt gebruik maken van een gezamenlijke salon met open haard. Het ontbijt wordt geserveerd in de leefkeuken (met koelkast die u kunt gebruiken) die exclusief door de B&B gasten gebruikt wordt, of bij mooi weer onder de arcaden van het landhuis met zicht op de tuin.

In de tuin staan een BBQ, ligbedden, tuinmeubels, parasols en hangmatten ter beschikking. Op verzoek kunt u gebruik maken van een wasmachine. Enkele fietsen kunt u gratis gebruiken. Kleine huisdieren zijn welkom. Een privé-parkeerplaats is aanwezig. Er wordt vanzelfsprekend Engels gesproken..

Gemakkelijk te bezoeken: De fraaie badplaats Porto Recanati biedt alle vertier. De zee en de zandstranden bereikt u in 10 minuten. De directe omgeving is erg mooi en bijzonder geschikt voor het maken van wandelingen en mountainbike-tochten. Mooie stadjes en dorpjes met middeleeuwse kernen als Numana, Sirolo, Potenza Picena, Loreto en Montelupone bereikt u binnen een half uur. Iets verder de steden Ancona en Macerata.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.