een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code PU170

De Marken: Mare e Colline

Omgeving en ligging

Deze fraaie agriturismo met B&B-service bevindt zich in een compleet gerestaureerd, fraai 18de eeuws landhuis in de golvende heuvels van Le Marche op korte afstand (20 minuten) van zee, die u bij heldere dagen kunt zien.

Men beschikt over 9 ruime (tot 3-persoons) kamers, allen fraai ingericht met antieke meubels en kunstvoorwerpen en elk voorzien van een privé-badkamer.

Een mooie salon met intieme open haard staat ter beschikking van de gasten.

Buiten kunt u verblijven in de ruime tuin waar ook een zwembad omgeven door ligbedden ter beschikking staat. Relaxen met een prachtig uitzicht is daar het parool.

De eigenaren zijn gepassioneerd van de originele keuken van De Marken en het is dan ook mogelijk op verzoek te genieten van overheerlijke streekgerechten.

Bij deze Agriturismo kunt u relaxen en verblijven in een familiaire sfeer in een prachtige omgeving. Men spreekt Engels. B&B op z'n best!

Gemakkelijk te bezoeken: De directe omgeving is erg mooi en bijzonder geschikt om te wandelen of fiets- en mountainbike-tochten te maken. Talloze dorpjes en stadjes met middeleeuwse kernen bevinden zich op de heuveltoppen in de omgeving. De zee met zandstranden en badplaatsen als Fano of Pesaro bereikt u in korte tijd. Historische steden als Urbino en Urbania zijn een bezoek meer dan waard.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.