een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code FI177

Toscane: Centraal

Beschrijving, ligging en tips

B&B in het hart van Toscane, in een fraai gerestaureerd antiek landhuis met dependance in de Chianti-streek, omgeven door de golvende Toscaanse heuvels. Het landhuis bevindt zich op een hoogte van 400 meter, omringd door een eigen terrein met olijfbomen en fruitboomgaard. Een mooi zwembad met ligbedden, gelegen in een ruime tuin, staat ter beschikking.

Signora Sonia (zie foto) heeft hier 4 fraaie kamers, ingericht met oog voor detail. De kamers hebben nog de originele houten balken plafonds, terra-cotta vloeren en het prachtige natuursteen oftewel pietra serena. Elke kamer heeft een privé-badkamer en is uitgerust met airco, TV en waterkoker om koffie of thee te maken. Een gezamelijke koelkast staat ter beschikking.

Winkel, restaurant, bank en postkantoor vindt u dichtbij. De kernwoorden van deze B&B: rust, natuurschoon en cultuur. Gratis Wi-Fi internet is zowel binnen als op het terrein aanwezig

Gemakkelijk te bezoeken: De directe omgeving is van een intense schoonheid. Wandelen en mountainbiken (huur mogelijk) kunt u hier volop. De minder bekende, maar werkelijk prachtige middeleeuwse bovenstad van Certaldo vindt u op 10 km. Het torenstadje San Gimignano bereikt u na 20 km en het fraaie Vinci, geboortestad van Leonardo bevindt zich op 30 km. Het romantische Volterra en zowel Florence als Siena zijn niet ver.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.