een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code VR192

Gardameer: Caprino

Beschrijving, ligging en tips

Deze B&B bevindt zich op een rustige plek aan de rand van een klein dorpje, omgeven door de heuvels in een recent gerestaureerd romantisch landhuis met ruime tuin op korte afstand van zowel het Gardameer (15 min) als de bergen van Monte Baldo (om zijn aparte flora bijgenaamd ' de tuin van Europa).

Signora Edi (zie foto) en signor Maurizio hebben het landhuis dat al generaties familiebezit is met liefde en oog voor detail onlangs gerenoveerd. Ze beschiken nu over 7 ruime kamers (tot 4 pers.), elk met eigen comfortabele en-suite badkamer en voorzien van sateliet TV en airco. Het uitgebreide ontbijt wordt door signora Edi zelf bereidt en gebruikt u in de leefkeuken op de begane grond, waar ook een gezamelijke koelkast ter beschikking staat. Bij mooi weer kan het ontbijt buiten in de tuin geserveerd worden. In de tuin kunt u gebruik maken van de bbq of relaxen onder de pergola met mooi uitzicht. Een heerlijk zwembad staat ter beschikking van de gasten.

U ontvangt de sleutel van het huis en de afstandbediening van de tuinpoort zodat u hier geheel vrij bent in uw doen en laten. Er wordt goed Duits gesproken. Er is een overdekte privé-parkeerplaats op afgesloten terrein beschikbaar. Wi-Fi is voorhanden. Op loopafstand vindt u een winkel met alle benodigdheden. Een heerlijke B&B met mooie kamers, zeer aardige eigenaren op een erg mooie plek.

Gemakkelijk te bezoeken: Van hieruit wandelt u zo de natuur in. De omgeving is dan ook een paradijs voor wandelaars en mountainbikers. Het klooster van Madonna della Corona is een bezoek meer dan waard. Het natuurgebied van Monte Baldo. Het Gardameer met al haar aantrekkelijkheden bereikt u in 15 min. De romantische stad Verona met haar amphitheater en huis van Romeo en Giulia ligt op 25km afstand.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.