een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code AT196

Piemonte: Monferrato

Beschrijving, ligging en tips

Deze B&B is gevestigd in een fraai gerestaureerd landhuis boven op een heuvel van 400 meter in het natuurgebied Monferrato met mooie uitzichten rondom. Tussen de wijnvelden en bossen vond een Duitse artiste zo'n 30 jaar geleden dit juweeltje.

Na een grondige restauratie biedt haar dochter er nu in een informele, familiaire sfeer een verblijf in 3 comfortabele kamers aan. De kamers zijn ruim, licht, elk voorzien van privé badkamer en ingericht met smaak.

De grote tuin met pergola, hangmatten en tuinmeubels staat ter beschikking van de gasten. U kunt er ook gebruik maken van de bbq. Aan het heerlijke zwembad is het goed relaxen. Vanaf de ligbedden rondom heeft u een prachtig uitzicht op de omliggende heuvels en dalen.

Het ontbijt wordt door de eigenaresse persoonlijk gemaakt en wordt geserveerd in een aparte salon. Bij mooi weer kunt u ook buiten ontbijten. Uw gastvrouw voorziet u graag van insidetips voor dagtrips, of leuke restaurantjes. Alle voorzieningen vindt u op 10 minuten. Wi-Fi internet is voorhanden.

Deze B&B is bijzonder geschikt voor mensen die van rust in een natuurlijke omgeving houden.

Gemakkelijk te bezoeken: De gehele Monferrato streek nodigt uit tot het maken van wandelingen of mountainbiketochten, u treft in de heuvels een prachtige natuur. Talrijke romantische oude dorpjes en stadjes in de buurt als Moncalvo en Vignale. De stad Asti met haar prachtige middeleeuwse binnenstad.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.