een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code SP23

Cinque Terre - La Spezia

Omgeving en ligging

B&B in een verborgen villa, origineel uit circa 1350, geheel gerenoveerd in de 17e eeuw in de heuvels vlakbij de Golf van la Spezia (8 km.). De muren en het plafond van uw kamer hebben hier nog de originele wandschilderingen. En ook de gemeenschappelijke salons die u kunt gebruiken zijn erg mooi.

Vanuit de ontbijtruimte stapt u zo het zonneterras op of verblijft u in de zitkamer die ontstaan is uit de oude huiskapel, waar zich de schatten van de villa bevinden. De villa is omgeven door een grote tuin. De 4 kamers van de bed and breakfast hebben elk een comfortabele en-suite badkamer, zijn met zorg ingericht en bieden alle comfort.

Het ontbijt gebruikt u 's-ochtends in een elegante salon. De centrale salon staat de gehele dag ter beschikking van de gasten. De eigenaar signor Giacomo is zeer gepassioneerd van het fenomeen B&B. Hij maakt veel werk van het ontvangen van zijn gasten en staat steeds voor u klaar. Unieke tips voor uitstapjes en leuke restaurants zijn zijn specialiteit. Wi-Fi internet is aanwezig en men spreekt Engels.

Gemakkelijk te bezoeken: De havenstad La Spezia, De unieke plaatsjes van het wereldwonder Cinque Terre. De marmergroeven van Carrara. Het wonderschone landschap op de grens van de provincies Ligurië en Toscane. De stranden van de Versiglia met Lerici en Forte dei Marmi als hoogtepunten. Iets verderop (75 km) Pisa, Lucca en Portofino.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.