een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code SI206

Landgoed Centraal Toscane

Beschrijving, ligging en tips

B&B in een prachtig gerenoveerd antiek landhuis op een enorm (500 ha) landgoed midden in de Chianti streek, centraal in Toscane. Aan het einde van een onverharde maar goed berijdbare weg (circa 400 meter) op slechts 5 minuten van de superstrada die Florence met Siena verbindt, vindt u dit heerlijke verblijf.

Op het landgoed dat omringt wordt door de eigen wijn- en olijfboomgaarden bevinden zich diverse huizen, antieke gebouwen en wijnkelders. In de mooiste villa bevinden zich op de 1e etage de 8 ruime kamers. De kamers zijn fraai ingericht met antieke meubels, hebben allen een eigen comfortabele en-suite badkamer en sateliet-tv en beschikken elk over een prachtig uitzicht over de omliggende heuvels. Voor elk van de kamers staat een prive parkeerplaats ter beschikking.

Het ontbijt gebruikt u in een een romantische ruimte met bogen en gewelven op de begane grond. Het landhuis wordt omgeven door een tuin die wederom fraaie uitzichten biedt. Op korte afstand (100 meter) kunt u gebruik maken van het heerlijke zwembad (15X8) van het landgoed dat omgeven is door ligbedden en tuinmeubelen. Het is mogelijk een bezoek te brengen aan de eigen wijnkelders en zowel de wijn als de eigen extra vergine olijfolie kunnen zowel geproefd als aangeschaft worden. Wi-Fi is aanwezig. De minimale verblijfsduur bij deze B&B bedraagt 3 overnachtingen.

Gemakkelijk te bezoeken: De directe omgeving is van een intense schoonheid. Wandelen en mountainbiken kunt u hier volop. Allerlei prachtige middeleeuwse stadjes op heuveltoppen vindt u in de buurt. De Chiantistreek biedt wijnlandgoederen en romantische stadjes als Castellina, Greve en Radda. Het fraai ommuurde Monteriggioni (12 km). Het torenstadje San Gimignano is dichtbij (15 km). Volterra (30 km). Zowel Florence (40 km) als Siena (25 km) zijn niet ver. 

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.