een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code VB212

Lago Maggiore: Luna

Beschrijving, ligging en tips

B&B met de sfeer van een klein hotel (16 kamers) direct aan het Lago Maggiore (oever 50 meter).

Signora Cristina en haar moeder beheren de B&B met passie. De 16 kamers bevinden zich op de 1e en 2e etage, zijn eenvoudig ingericht en beschikken allen over een en-suite badkamer met douche. Vrijwel alle kamers hebben een klein balkon met stoelen en tafel waarvandaan u een werkelijk fantastisch uitzicht over het meer en de omliggende bergen heeft. Ook de weinige kamers zonder balkon hebben dit prachtige uitzicht. Op elke kamer is een tv aanwezig.

Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd in een salon op de begane grond. Bij mooi weer kunt u buiten op het zonneterras ontbijten met opnieuw een fraai uitzicht op het meer en de bergen. Parkeerplaats is beschikbaar direct bij de accommodatie. Wi-Fi internet is aanwezig. Bij de receptie vindt u volop toeristische informatie. Een kleine bar met ijs, snacks en drankjes is aanwezig. Op 50 meter vindt u een klein paadje dat u direct naar een strand leidt. Alle voorzieningen, terrassen en restaurants vindt u op 1 km in het romantische stadje Cannero Riviera. Men spreekt Duits.

Gemakkelijk te bezoeken: Cannero Riviera is een prachtig stadje. Canobbio en Verbania zijn vlakbij. De directe omgeving is van een onwerkelijke schoonheid. Het nationale natuurpark Valgrande. Het Lago Maggiore en de omringende Alpentoppen blijven bekoren.  

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.