een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code PT224

Toscane: Villa Cristiano

Omgeving en ligging

Deze B&B vindt u een statige antieke villa aan de rand van een stadje, omgeven door de onvolprezen natuur van een van de mooiste gedeeltes van Toscane. Op 5 minuten bevindt zich de snelweg A11 waardoor zowel Lucca, Pisa als Florence binnen zeer korte tijd te bereiken zijn.

De elegante villa en bijgebouwen bieden 6 kamers, fraai ingericht en elk met eigen comfortabele badkamer. De kamers zijn voorzien van airco en beschikken over satelliet tv. Een heerlijk zwembad (zoutwater-12x6) met een rond 8 persoons hydromassage gedeelte staat ter beschikking van de gasten. Ook van een terras en van de grote tuin kunt u genieten.

Het (Italiaanse) ontbijt wordt in een aparte salon geserveerd. Het is ook mogelijk bij deze B&B op verzoek af en toe een heerlijke maaltijd te gebruiken (ook pizza's!). Wi-Fi internet is voorhanden en men spreekt naast Italiaans (beperkt) Engels en Frans. U kunt parkeren op afgesloten prive terrein.  

Gemakkelijk te bezoeken. Van hieruit zijn zowel Lucca, Pisa als Florence dichtbij. De directe omgeving is erg mooi en geschikt voor wandelaars en fietsers. Het thermen stadje Montecatini. Talrijke mooie middeleeuwse dorpen bevinden zich op korte afstand en de grootste thermale zwembaden van Europa vindt u op 5 minuten afstand.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.