een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code SP229

Cinque Terre - Vara

Beschrijving, ligging en tips

Deze B&B met heerlijk zwembad bevindt zich in een landhuis in de heuvels vlakbij de dorpjes (circa 20 minuten) van de Cinque Terre. De B&B wordt beheerd door signora Daniela die graag voor u klaar staat.

Signora Daniela beschikt over 6 ruime kamers (tot 3-persoons), elk met comfortabele privé badkamer en voorzien van satelliet-tv en koelkastje. Het ontbijt gebruikt u in een apart gebouwtje in de tuin van het landhuis. In de tuin bevindt zich ook het grote zwembad (15 meter lang) met ligbedden en parasols. Vanaf uw ligbed heeft u een prachtig uitzicht richtng de heuvels van de Vara-vallei.

Het is mogelijk om goed en niet te duur te dineren bij een bevriende agriturismo op 100 meter van de B&B. Een dorpje met alle voorzieningen bevindt zich op enkele minuten afstand. Wi-Fi is voorhanden.

In de maand augustus is de minimumverblijfsduur bij deze B&B, 4 overnachtingen.

Gemakkelijk te bezoeken: De unieke dorpjes van het wereldwonder Cinque Terre. Het natuurpark van de Vara-vallei. De marmergroeven van Carrara. Het wonderschone landschap op de grens van de provincies Ligurië en Toscane. De stad La Spezia en het fraaie Portovenere. De stranden van de Versiglia met Lerici en Forte dei Marmi als hoogtepunten. Iets verderop (75 km) Pisa, Lucca en Portofino.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.