een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code PT28

Toscane Montecatini

Omgeving en ligging

Op een heuveltop overdekt met olijfbomen, vlakbij de thermische baden van Montecatini ligt een oud klein Toscaans dorp dat 80 inwoners telt. In deze ’borgo’, bevindt zich het antieke huis met muurschilderingen uit 1500.

Na een grondige restauratie bieden de eigenaren (architect Carlo en lerares Fulvia) nu een verblijf in elegante kamers aan. Alle kamers hebben een eigen privé-badkamer en zijn ingericht met antieke meubels. Vanuit uw kamer heeft u uitzicht op de ’borgo’ of de omringende heuvels.
Het ontbijt wordt geserveerd in de grote leefkeuken of bij mooi weer in de sfeervolle, ommuurde tuin.

Dit is een kwaliteitsplek, hier voelt u zich onmiddelijk thuis. Er wordt Engels en Frans gesproken.
Op loopafstand vindt u een kleine trattoria waar u buiten kunt genieten van heerlijke streekgerechten. Parkeren kunt u net buiten de Borgo. U kunt op verzoek gebruik maken van een computer met internetverbinding. In de kamers van deze B&B is roken verboden. Wi-Fi internet is voorhanden.

Gemakkelijk te bezoeken: De baden van Montecatini. Het wijnstadje Montecarlo, U bevindt zich in de driehoek Lucca-Pisa-Florence, zodat deze steden gemakkelijk te bereiken zijn. Uw achterland zijn heuvels die langzaam overgaan in de Apennijnen. Naar het zuiden rijdt u het plaatjesboek Toscane binnen, met plaatsjes als San Miniato, Palaia en Pontedera.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.