een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code BA242

Puglia: Fonta

Beschrijving, ligging en tips

B&B in een prachtig, typisch Pugliees gebouw met diverse originele Trulli's (puntdak gebouwtjes) met heerlijk zwembad in de fraaie omgeving dichtbij Castellana Grotte en Alberobello. De B&B is omringd door boomgaarden met olijven, amandelen, vijgen en fruitbomen.

De B&B beschikt over fraaie kamers, elk met privé badkamer en uitgerust met tv. In de gezamelijke salon staat een grote tv met satelliet kanalen ter beschikking en is ook Wi-Fi voorhanden. Tegen meerprijs is het mogelijk in een van de Trulli's te verblijven.

Het ontbijt wordt geserveerd in de salon, is ruim en wordt in het seizoen begeleidt door fruit uit de eigen boomgaard.

In de grote tuin vindt u een bbq en een fraai (zout water) zwembad met ligbedden waar u heerlijk kunt relaxen. Het zwembad heeft een hydromassage gedeelte. Er is een eigen parkeerplaats voorhanden. Er wordt naast Italiaans ook Engels gesproken.

Gemakkelijk te bezoeken: Binnen 6 km. vindt u zowel de wereldberoemde grotten van Castellana als de prachtige Trulliwijk van Alberobello. Even dichtbij bevinden zich Putignano en Noci die een bezoek zeker waard zijn. De Adriatische zee is vlakbij (15 minuten). Het fraaie Monopoli aan zee. Locorotondo , Martina Franca en natuurlijk het witte stadje Ostuni.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.