een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code TR252

Umbria: Zuid Amelia

Beschrijving, ligging en tips

Deze agriturismo met B&B service bevindt zich op een prachtige plek in zuid-Umbrië op circa 5 km van Amelia. De omgeving is rustig en erg mooi, glooiende heuvels en middeleeuwse dorpjes alom.

De familie heeft hier een oude typiche Umbrische 'Casale' gerestaureerd en er 3 onafhankelijke vakantieappartementen in gerealiseerd. Elk van de appartementen heeft een eigen 'buiten' en beschikt over een zitkamer met goed uitgeruste keukenhoek, badkamer en slaapkamer.

In de grote tuin vindt u een bbq plaats en het ruime zwembad omgeven door ligbedden en parasols.

Wi-Fi internet is voorhanden. Er zijn leenfietsen aanwezig.

Signora Mara, de eigenaresse is bijzonder vriendelijk en staat graag voor u klaar met tips over de omgeving of advies voor uitstapjes.

Gemakkelijk te bezoeken: U bevindt zich in een van de mooiste streken van Midden-Italië. Prachtige historische stadjes en dorpen als Amelia, Orvieto, Viterbo, Terni, Spoleto, Todi zijn allen vlakbij. Etruskische grafkelders, vindt men overal. Borgo's als Lugnano, Guardea en Penna mag u niet missen. De Tibervallei nodigt uit tot het maken van lange wandelingen. Het meer van Bolsena en zelfs Rome (90 km) is niet ver. Een bezoek aan de Marmore watervallen mag niet ontbreken.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.