een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code BA265

Puglia Alta Murgia

Beschrijving, ligging en tips

Een fijne B&B in een groot modern landhuis met aanbouw in het natuurpark Alta Murgia even (4 km) ten zuiden van Altamura.

De 3 kamers zijn licht en rustig. Ze beschikken over airco en hebben natuurlijk allen een privé badkamer. De kamers worden dagelijks schoongemaakt.

Het ontbijt gebruikt u in een gezellige salon of bij mooi weer in de tuin op een terras bij het zwembad en bestaat uit zelf bereide producten. Op verzoek kunt u het ontbijt ook in uw kamer geserveerd krijgen.

In de tuin vindt u ook het heerlijke zwembad omgeven door ligbedden. Een klein barretje met drankjes en verfrissingen staat ter beschikking. Wi-Fi is gratis voorhanden.

U kunt op privé terrein parkeren.

Signora Mariarcangela, de eigenaresse, heeft volop toeristische informatie en staat u graag met raad en daad terzijde.

Gemakkelijk te bezoeken: Het Alta Murgia gebied is werkeleijk prachtig, licht heuvelachtig, met talrijke Masserias (boerderijen) die lokale producten verbouwen. De flora en fauna, geven het een onwerkelijke sfeer. die uniek is. De stad Altamura heeft een prachtige binnenstad met een erg mooie kathedraal, en is bekend om haar voortreffelijk brood. Matera met haar Sassi grotwoningen (25 km), Gravina in Puglia (de ondergrondse stad, 15 km), De grotten van Castallana (60 km). Het wondermooie Bari en de zee bevinden zich op 50 km.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.