een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code AP Toscane Maremma

Appartement Toscane Maremma

Beschrijving, ligging en tips

Alle appartementen zijn te boeken met een minimum verblijf van 4 overnachtingen. De startdag kan elk willekeurige dag van de week zijn.

Ver van alle drukte in het weidse landschap van de Maremma streek in Zuid-Toscane bevindt zich dit heerlijke 4-persoons appartement in een mooi gerestaureerd oud douane gebouw.

De Maremma is een van de mooiste streken van Toscane, 130 km kustlijn, een heuvellandschap met pijnboom bossen, middeleeuwse stadjes, olijfboomgaarden, talrijke Romeinse- en Etruskische opgravingen, eenwenoude tradities en heerlijk eten en goede wijn maken het een unieke streek.

Het gebouw staat op een groot privé terrein met grasland waar zich het zeer fraaie zwembad bevindt (het zwembad is voor gezamelijk gebruik met gasten van 2 B&B-kamers).

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met compleet uitgerust keukengedeelte, 2 slaapkamers (1 met 2-persoons bed, de andere met 2 éénpersoons bedden), 2 badkamers, een extra toilet, De keuken beschikt over een oven, afwasmachine, koelkast, en 2 inductiekookpunten.

U beschikt over een groot privé terras met tuinmeubelen onder een rustieke pergola.

U kunt gebruik maken van een wasmnachine. Er is gratis Wi-Fi aanwezig. De eigenaren hebben een grote, erg lieve hond die normaal los rondt loopt maar op verzoek van de gasten ingesloten kan worden.

De eigenaren sigora Cristiania e signor Patrick zijn bijzonder vriendelijk en staan altijd voor u klaar. Ze geven graag inside tips voor speciale restaurants of mooie plekjes en speciale uitstapjes.

Het appartement is niet roken! Deze accommodatie is een kwaliteitsplek waar men prijs stelt op rust en goede omgangsvormen en die wellicht niet zo geschikt is voor kleine kinderen. Het terrein is niet omheind, het zwembad niet bewaakt, Huisdieren zijn, mits vooraf aangemeld) welkom. De laatste 300 meter naar de het appartement zijn onverhard op een vlakke weg.

De prijs per overnachting vopor 4 personen bedraagt Euro 150,- Bij een verblijf van minder dan 1 week bedragen de schoonmaakkosten Euro 90,-

Gemakkelijk te bezoeken: De gehele omgeving straalt rust uit en nodigt uit tot het maken van wandelingen of mountainbiketochten. De archeologische opgravingen van Vetulonia en Roselle mag u niet missen. Etruskische opgravingen vindt u alom. De stad Grosseto is niet ver, terwijl talrijke middeleeuwse stadjes en dorpjes zich in de directe omgeving bevinden Sticciano (8km), Montepescali (9km), Montemassi (12km), enz. De fraaie kustlijn met stranden en badplaatsen als het prachtige Castiglione della Pescaia is goed te bereiken in 30 minuten.

De prijs voor een verblijf van 4 personen bedraagt Euro 150,- per overnachting.