een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code AP Cinque Terre

Appartement Cinque Terre

Omgeving en ligging

Alle appartementen zijn te boeken met een minimum verblijf van 4 overnachtingen. De startdag kan elk willekeurige dag van de week zijn.

Direct in Monterosso één van de vijf dorpjes van het wereldwonder de Cinque Terre bevindt zich dit appartement, op slechts 150 meter van de zee.

Vanuit het appartement zijn alle aantrekkelijkheden van Monterosso gemakkelijk te voet te verkennen. ook het treinstaion met verbinding naar de andere dorpen bevindt zich op loopafstand.

Het hoekappartement op de 3e etage (met lift) heeft 3 vrije zijden en is daardoor erg licht en positief en geeft een gezellige indruk. Het appartement heeft een zitkamer, keukenhoek, badkamer, slaapkamer en een balkon.

De divan in de woonkamer kan gemakkelijk omgetoverd worden tot een extra 2-persoonsbed.

De eigenaar signor Giacomo is een erg goed gastheer, zijn specialiteit is het geven van goede tips over de omgeving, restaurants en bezienswaardigheden. Giacomo

Wi-Fi is voorhanden.

Parkeren is in de dorpjes van de Cinque Terre vrijwel onmogelijk of erg duur. Wij adviseren u dan ook uw auto te parkeren op 8 km in Levanto, zo dicht mogelijk bij het treinstation van waar de trein u in 5 minuten naar Monterosso brengt. Vanuit het treinstation in Monterosso is het 350 meter wandelen naar uw appartement.

De prijs per overnachting voor 4 personen bedraagt Euro 100,-