een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code BG266

Iseomeer Zwembad

Beschrijving, ligging en tips

B&B in een mooie villa met grote tuin en zwembad op 2 km van het Iseomeer.

Signora Manuela en signor Paolo heten u hier van harte welkom en staan graag voor u klaar.

De B&B beschikt over 3 kamers, elk met privé badkamer. Eén er van is geschikt voor een verblijf van 4 personen en meet 22m2.

De kamers zijn allen uitgerust met een lcd tv en airco en WiFi is overal aanwezig.

In de tuin staat een heerlijk zwembad met ligbedden gerreed voor de gasten en u kunt ook gebruik maken van de eigen fitness ruimte.

De eigenaren zijn bijzonder vriendelijk en staan graag voor u klaar met tips en informatie over de omgeving. Men spreekt Engels.

Via een fietspad bereikt u de meest bekende plaats aan het Iseomeer, Sarnico in enkele minuten.
Van uit de B&B kunt u prachtige wandelingen maken. Diverse restaurantjes bevinden zich op loopafstand.

Gemakkelijk te bezoeken:De omgeving van het Iseomeer is wondermooi, de Alpen en het meer zijn beiden binnen handbereik. Het Trebecco kasteel en de10e eeuwse san Fermo kerk bevinden zich vlakbij. Lovere, Iseo, Clusane en Pedrore zijn allen prachtige plaatsjes aan het meer. Het gezellige stadje Sarnico, direct aan het Iseo-meer biedt volop terrassen en vertier. Steden als Bergamo en Brescia zijn niet ver.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.