een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code AL33

Piemonte: Agriturismo

Beschrijving, ligging en tips

B&B op een boerenhoeve die al 4 generaties lang door dezelfde familie beheerd wordt. Strategisch gelegen in de Val Grue vallei, niet ver van de snelwegen naar Turijn, Milaan en Genua en toch een oase van rust. Deze Agriturismo met b&b-service bevindt zich in een heuvelachtig, kalmte uitstralend landschap. Hier verloopt de tijd nog met de regelmaat van de seizoenen.

In het eigen restaurantje kunt u streekgerechten, klaar gemaakt volgens recepten van over-grootouders proeven. Bij het heerlijke zwembad staan ligbedden en parasols voor u klaar en binnen vindt u een spa en welness faciliteiten.

De kamers zijn ruim, rustiek ingericht met notenhouten meubels en beschikken elk over een privé badkamer.

Vanaf de b&b lopen wandel- en moutainbikeroutes direct de natuur in. Mountainbikes kunt u ter plekke huren en er is de mogelijkheid om paard te rijden. In de herfst is het zelfs mogelijk samen met een familielid en een hond op zoek te gaan naar de witte tartufo (truffel) die hier gevonden wordt. U kunt gratis gebruik maken van de 2 km verderop gelegen tennisbaan. Er wordt Duits en Engels gesproken en WiFi is voorhanden. Leuk detail, de eigenaar signor Fabio is tevens de burgemeester van het dorp.

Gemakkelijk te bezoeken: Deze prachtige streek nodigt uit tot het maken van fietstochten of wandelingen. Allerlei mooie dorpjes en romantische gehuchten vindt u vlakbij. Diverse thermale baden liggen in de directe omgeving.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.