een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code Appartement Chiavenna

AP Hipting

Omgeving en ligging

Modern appartement op de derde verdieping (met lift), in een recent fraai gerenoveerd historisch pand in de karakteristieke wijk Oltremera, in het historische centrum van Chiavenna direct tbij de bergstroom Mera. Chiavenna is een prachtig stadje met een erg mooi oud centrum dat sinds 1500 nauwelijks verandert is, vol nauwe straatjes, pleintjes, prachtige palazzos, verbogen hoekjes en volop restaurants en terrasjes.

Dit super schone en stijlvolle appartement is licht en ingericht met moderne meubels. In de woonkamer vindt u een bank die gemakkelijk om te toveren is in een extra 2-persoonsbed, geschikt voor 2 kinderen of tieners. Een satelliet tv is aanwezig en wifi is voorhanden.

De keuken is volledig ingericht en beschikt o.a. over een vaatwasser en een magnetron.

De slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en daarnaast een grote kledingkast. De badkamer heeft een extra grote douche en beschikt over een bidet.

Vanuit het appartement heeft u een mooi uitzicht op de antiek binnenplaats en de oude wijk Santa Maria, zodat u, hoewel u in het centrum van de stad verblijft, toch rust om u heen heeft.

Ylenia en Cristian het jonge beheerdersechtpaar, is bijzonder aardig en staat steeds klaar om u te helpen. Men spreekt Engels.

Parkeren kunt u (naar keuze gratis, of betaald) op 100 meter van het appartement.

Gemakkelijk te bezoeken: Chiavenna en directe omgeving is een heerlijk wandelgebied. Het stadje bevindt zich 40 min van de Splugen pass op de grens Zwitserland-Italië. De Maloja pass vindt u op 30 minuten en het skioord Saint Moritz op 3 kwartier. In 30 minuten bent u bij het Como-meer.

Prijzen op aanvraag.