een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code ME277

SiciliŽ: Taormina

Beschrijving, ligging en tips

Deze B&B ligt op een heuvel aan de rand van Taormina en biedt een prachtig weids uitzicht over het stadje Taormina richting de zee en de vulkaan de Etna.

De eigenaar signor Domenico beschikt hier over kamers die eenvoudig zijn ingericht.
De kamers zijn ruim, voorzien zijn van airco, koelkastje, een privé en-suite badkamer en een eigen terras met fantastisch uitzicht.

Domenico is een fatastische gastheer en geeft u graag inside-tips voor uitstapjes, parkeermogelijkhede, restaurants enz. Ook moeder signora Elena staat graag voor u klaar. Het ontbijt is uitgebreid en gebruiklt u in een mooie salon.

U kunt vanuit de B&B naar het cenrum van Taormina wandelen (15 minuten), hoewel de terugtocht trappen bevat en heuvelop is. Een bushalte voor de bus naar het centrum is vlakbij.

Het is mogelijk tegen meerprijs te parkeren in de privé garage.  In de directe omgeving vindt u (gratis) met enige moeite ook een parkeerplaats.

Gemakkelijk te bezoeken. Taormina is een fantastisch stadje. De gehele kust van Sicilië is hier werkelijk prachtig. Breng een bezoek aan Giardini Naxos, geweldig stadje gelegen aan een mooie baai. De vulkaan de Etna en talrijke kleine dorpjes in het binneland zijn een bezoek meer dan waard.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.