een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code CO284

Comomeer: Cadenabbia

Beschrijving, ligging en tips

B&B in een fraai landhuis met een grote tuin in de natuur op slechts 10 minuten lopen (met stijging) van de oever van het meer en de aanlegsteiger van Cadenabbia. Hier heeft u zowel het meer als de bergen direct bij de hand.

Signora Michela beschikt over drie grote kamers, elk met eigen ingang, privé en-suite badkamer en zitgedeelte. Twee van de kamers zijn eigenlijk studio-appartamenten, ze beschikken namelijk ook over een prima uitgeruste kitchenette.

Alle kamers hebben ook een eigen buitentafel en stoelen in de tuin. In de zonnige tuin is het heerlijk relaxen, staan ligstoelen en parasols ter beschikking en heeft u een prachtig uitzicht.

Signora Michela is bijzonder vriendelijk, gesteld op netheid en helpt u graag met inside tips voor restaurants en uitstapjes in de omgeving. Michela spreekt naast Italiaans ook Engels, Duits en Frans.

Bij deze B&B wordt u een lijst met producten ter beschikking gesteld waaruit u kunt kiezen voor uw ontbijt. Deze worden tussen 8.30 en 9.30 uur in uw kamer bezorgd. Vanzelfsprekend is het bij mooi weer ook mogelijk dit onbtijt buiten op uw eigen buitenplek te gebruiken. Het is mogelijk uw auto in een afgesloten garage  te plaatsen voor 5 Euro per nacht. WiFi is voorhanden.

De B&B is een heerlijk rustige plek om 's-avonds naar terug te keren na een dagje aan het meer of in de bergen.

Gemakkelijk te bezoeken: De omgeving van het Comomeer is van een welhaast sprookjesachtige schoonheid. Stadjes en dorpjes als Menaggio, Bellagio, Cadenabbia, Varenna, Gravedona, Dongo, Domaso zijn allen dichtbij. Het Comomeer heeft alles wat een watersportliefhebbeer begeert. Voor wandelaars zijn er talloze routes.Een dagtrip naar grotere steden als Como, Lecco, Sondrio en het Zwitserse Lugano is goed mogelijk.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.