een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code PU260

De Marken: Torre

Beschrijving, ligging en tips

Deze B&B bevindt zich in een prachtig landhuis met grote tuin met panoramische uitzichten over de omliggende heuvels tot de zee bij Pesaro. In de grote tuin staat een zwembad ter beschikking dat overdekt en verwarmd kan zijn zodat het ook buiten het seizoen te gebruiken is en waar u heerlijk kunt relaxen.

Signor Mario, de bijzonder vriendelijke eigenaar die altijd voor u klaar staat als u dat wenst, beschikt over 3 zeer ruime kamers elk met eigen en-suite badkamer. De kamers zijn dermate ruim dat er op elke kamer een extra bed bijgeplaatst kan worden. De kamers beschikken over airco, hebben een tv, een kleine koelkast en WiFi is voorhanden. Het ontbijt gebruikt u in de salon.

In de tuin bevindt zich een panoramisch terras met prachtige uitzichten en ook vanuit de toren van het landhuis zijn de uitzichten om van te watertanden. Vanuit de tuin heeft u zelfs zicht op het privé racecircuit van de motorkampioen Valentino Rossi, die vlakbij woont en er zijn rondjes draait als hij in Italië is.

U kunt uw auto op afgesloten privé terrein parkeren. Signor Mario voorziet u graag van inside tips voor restaurants of uitstapjes.

Gemakkelijk te bezoeken: Talrijke middeleeuwse dorpjes, kastelen en forten vindt u in de directe omgeving met als hoogtepunt het geheel ommuurde Gradara (5 km).  De regio Pesaro-Urbino heeft 3 natuurparken. De beroemde stranden van Catolica, Pesaro en Rimini zijn vlakbij. Een bezoek aan het prachtige Urbino en het stadstaatje San Marino mag niet ontbreken.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.