een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code PG286

UmbriŽ/Toscane: Trasimeno

Beschrijving, ligging en tips

B&B in het fraai gerestaureerde landhuis, met een geweldige tuin, van het Nederlands/Italiaanse echtpaar Jeroen en Sandra, gelegen op een heuvel, zo´n 3,5 km boven het stadje Tuoro met zicht op het prachtige meer, Lago Trasimeno op de grens van Umbrie en Toscane.

Jeroen en Sandra bieden 2 appartementen en 2 mooie B&B kamers aan. De kamers beschikken elk over een privé en-suite badkamer, hebben een koffiemachine en waterkoker en elke accommodatie heeft een eigen buiten met tuinmeubelen. WiFi is gratis voorhanden.

In de ruime tuin met pijnbomen kunt u ongestoord relaxen, staat het heerlijke zwembad ter beschikking van de gasten en heeft u prachtige uitzichten op het Trasimeense meer. U kunt uw auto parkeren op afgesloten privé terrein. 

Gemakkelijk te bezoeken: De gehele omgeving is van een wonderbaarlijke schoonheid. Het dorpje Tuoro met haar indrukwekkende geschiedenis. Het Trasimeense meer en talrijke omliggende middeleeuwse dorpjes. Cortona even over de grens met Toscane is werkelijk onweerstaanbaar. Het prachtige Perugia, de nog geheel middeleeuwse bedevaartplaats Assisi en ook het erg mooie Arezzo, liggen iets verderop.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.