een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code VE300

Venetie: Marcello

Beschrijving, ligging en tips

Deze Agriturismo met B&B kamers bevindt zich op een ecologische boerderij (origineel uit 1700 en gespecialiseerd in de teelt van pompoenen) op een rustige plek op het platteland van Veneto op slechts 20 minuten van het centrum van Venetië.

De eigenaren Silvio en Ornella hebben hier naast een kleine boerderijcamping en enkele appartementen ook een drietal B&B kamers. De kamers, allen met en-suite badkamer zijn ruim, eenvoudig ingericht maar voorzien van airco, tv en koelkastje. Voor een eenvoudig ontbijt worden u de producten ter beschikking gesteld zodat u dit zelf kunt bereiden.

In de grote tuin vindt u naast het heerlijke zwembad, omringd door ligbedden (eind mei-half september), ook een BBQ, tafeltennistafel en tafelvoetbalspel. Het is hier mogelijk fietsen te huren, kaarten met fietsroutes zijn inclusief. Ook kunt u  een kajak huren (Brenta rivier direct bij de B&B).

De 3 kamers beschikken over een gezamenlijke kleine ruimte met een koffiemachine, waterkoker en magnetron. Tegen meerprijs kunt u gebruik maken van een wasmachine en droger.

Gratis Wifi is voorhanden (niet op alle kamers sterk). U kunt uw auto op privéterrein parkeren.

Gemakkelijk te bezoeken: De attractie is natuurlijk het onovertroffen Venetië, maar ook de Brenta Riviëra met haar talloze indrukwekkende villa´s is zeer de moeite waard. Heeft u wat meer tijd vergeet dan niet Chioggia (35 km), Mirano (10 km) of het mooie Noale (15 km) te bezoeken.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.