een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798
0039-347-4075678
Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code ME45

SiciliŽ, het hart van het Nebrodi park

Omgeving en ligging

Midden in het bijzonder mooie Nebrodi-natuurpark in het Noord-Oosten van Sicilië, onder de rook van de vulkaan de Etna, bevindt zich deze agriturismo met bed and breakfast service. In de lieflijke heuvels niet ver van het dorp Sinagra.

Hier heerst de sfeer van het echte landelijke Sicilië, van een origineel en gezond leven. Bijzonder vriendelijke mensen heten u hier welkom. De kamers van de b&b zijn ruim, eenvoudig ingericht, maar comfortabel en beschikken elk over een privé-badkamer. U kunt gebruik maken van het ruime zwembad omringd door ligbedden en tuinmeubels waar vandaan u een prachtig uitzicht geniet.
In het eigen knusse restaurantje op een panoramische plek kunt u heerlijk (en niet te duur) eten. Er is parkeerruimte. Men spreekt (gebrekkig) Engels.

Gemakkelijk te bezoeken: de gehele omgeving nodigt uit tot het maken van wandelingen. De natuur in het Nebrodipark is erg mooi. De (hier werkelijk prachtige) zee, met de mooie stranden van badplaatsen als Capo d’Orlando en Gioiosa. De opgravingen van Tyndaris. Niet erg ver zijn steden als Cefalu en Messina. Iets verderop het beroemde Taormina en de flanken van de Etna.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.