een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code RO102

Lazio: Kust

Beschrijving, ligging en tips

Deze B&B bevindt zich in een mooi landhuis met tuin met daarin een fraai zwembad omgeven door ligbedden en tuinmeubels in de heuvels op 4 ha eigen terrein. Aan de ene kant de heuvels en aan de andere kant de Tireense zee geven deze B&B een unieke atmosfeer.

Signora Fulvia en signor Ubaldo en zoon Frederico beschiken hier over 4 ruime kamers, elk met eigen comfortabele en-suite badkamer en voorzien van eigen ingang, airco, plafondventilator en haardroger. Het ontbijt wordt geserveerd in een salon met grote ramen waardoor u een fraai uitzicht heeft. Bij mooi weer kunt u ook buiten het ontbijt gebruiken. Op verzoek kunt u hier ook af en toe heerlijk dineren.

Naast het zwembad zijn een ping-pong tafel en bbq aanwezig. De familieleden zijn werkelijk perfecte gastheren met passie voor hun B&B. Zij laten u graag hun wijn en olijfolie van eigen productie proeven, voorzien u van inside tips over de omgeving en staan altijd met plezier voor u klaar. Sofia spreekt redelijk Engels. Gratis Wi-Fi internet is aanwezig. Deze B&B is slechts te reserveren voor volwassenen.

Gemakkelijk te bezoeken: De beroemde Etruskische Necropoli (begraafplaats met tomben) van Cerveteri zijn dichtbij. Mooie badplaatsen met zandstranden aan de Tireense zee. De trein brengt u binnen 30 minuten naar de Sint Pieter in Rome.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.