een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code AP07

De Marken: Nonna Martina

Beschrijving, ligging en tips

Op 1 km van het middeleeuwse stadje Ortezzano, niet ver van de cultuur-hoofdstad Ascoli-Piceno, bevindt zich deze romantische agriturismo met b&b-service. Hier wordt u ontvangen in een fraai landhuis verscholen in de prachtige natuur en proeft u de landelijke, familiaire sfeer.

De beheerders-familie biedt hier een verblijf in (totaal 8) mooie kamers. De kamers zijn allen ruim en beschikken elk over airco en TV en een kleine koelkast. De prachtig onderhouden tuin met groot zwembad (het hele jaar te gebruiken want uitschuifbaar overdekt), nodigt uit tot relaxen.

In het eigen rustieke restaurantje kunt u genieten van producten van eigen land en vruchten uit de eigen boomgaard, die verwerkt worden tot heerlijke streekgerechten. Vergeet vooral de taart van Nonna (Oma) Martina niet.

Een privé parkeerplaats is aanwezig. Men spreekt Engels.

Gemakkelijk te bezoeken: De directe omgeving nodigt uit tot het maken van wandelingen of mountainbiketochten. Het romantische Ortezzano is slechts een van de vele middeleeuwse dorpjes in de omgeving. Het betoverende Ascoli-Piceno met prachtige pleinen, palazzi, musea en kunstwerken, De Adriatische zee met haar stranden is gemakkelijk bereikbaar. Het nationale natuurpark van de Monti Sibillini met berglandschappen om van te watertanden.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.