een vraag?
bel of WhatsApp!
0039-347-0914798

Menu
bekijk
alle
tours
plan uw
eigen
tour
ontvang een
vrijblijvend
voorstel

Code GR98

Toscane: Maremma

Beschrijving, ligging en tips

Deze zeer speciale B&B bevindt zich ver van alle drukte in het weidse landschap van de Maremma streek in Zuid-Toscane en is gevestigd in een mooi gerestaureerd oud douane gebouw. De eigenaren hebben een grote passie voor de B&B-formule en dit heeft er toe geleid dat zij van het noorden van Italië verhuisd zijn naar deze fraaie plek in Toscane. Hier wordt u dan ook hartelijk ontvangen en opgenomen in de rust van de familiaire sfeer.

In de bijzonder mooi gerestaureerde gebouwen bevinden zich de 3 kamers, die allen over een eigen badkamer beschikken. Ze zijn eenvoudig, maar met smaak (modern) ingericht. Vlakbij de boerderij vindt u het fraaie zwembad met ligweide, waar u in alle rust van het uitzicht kunt genieten. Het ontbijt wordt geserveerd in een aparte salon waar u ook volop toeristisch materiaal vindt. Bij mooi weer kunt u ook buiten ontbijten. Er wordt goed Engels en Frans gesproken. U kunt gebruik maken van een wasmnachine. Er is gratis Wi-Fi aanwezig. De eigenaren van de B&B hebben een grote hond die normaal los rondt loopt maar op verzoek van de gasten ingesloten kan worden.

Gemakkelijk te bezoeken: De gehele omgeving straalt rust uit en nodigt uit tot het maken van wandelingen of mountainbiketochten. De archeologische opgravingen van Vetulonia en Roselle mag u niet missen. Etruskische opgravingen vindt u alom. De stad Grosseto is niet ver, terwijl talrijke middeleeuwse stadjes en dorpjes zich in de directe omgeving bevinden. De fraaie kustlijn met stranden en badplaatsen als het prachtige Castiglione della Pescaia is goed te bereiken.

Bij het zelf samenstellen van een B&B-Tour: Wilt u deze B&B opnemen in uw B&B-Tour klik dan op toevoegen. De B&B verschijnt dan automatisch in 'mijn tourschema'. Vul daarna het gewenste aantal kamers en het aantal nachten dat u hier zou willen verblijven in.